Eul fantoma (si cum sa îti descoperi adevaratul eu) - David Icke

Eul fantoma (si cum sa îti descoperi adevaratul eu) - David Icke
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-973-1965-38-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 640

DESCRIERE

Eul fantoma (si cum sa îti descoperi adevaratul eu) - David Icke
 
... intrebarile curg ca niciodata pâna acum. Ce se petrece în Lume? Ce este "viata" cu adevarat? Tot mai multi oameni au un sentiment de neliniste cu privire la directia în care se îndreapta societatea umana, fara sa stie de ce. Ceva se întâmpla, dar ce?
 
... umanitatea trăieşte o Minciună atât de mare, atât de totală şi atotcuprinzătoare, încât Minciuna este percepută ca adevăr universal - de genul "toată lumea ştie asta". Promovarea şi impunerea Minciunii, atât ca amploare cât şi ca profunzime, este în mod clar sistematică. Nu am ajuns la ea printr-un simplu accident; ea a fost plănuită în mod deliberat. Oamenii nu cunosc adevărata natură a realităţii pe care o trăiesc pentru că din culise acţionează o forţă ascunsă care nu vrea ca ei să ştie.
 
Având în vedere că această forţă controlează "educaţia", mass-media, "ştiinţa" şi religia, întrebarea mea de început cu privire la motivul pentru care dovezile despre realitate sunt înăbuşite, a primit repede un răspuns; dar au urmat multe altele, multe revelaţii şi înţelegeri pe măsură ce punctele au început să se unească, pentru a forma o imagine extraordinară. Am descoperit că întreaga societate umană este o realitate falsă, simulată de un "computer", dar pe care oamenii o consideră a fi "reală", şi că lumea e un Alcatraz [considerată a fi cea mai sigură închisoare din lume - n. tr.] planetar, pentru că aşa s-a vrut să fie.
 
Nu trăim într-o închisoare? Atunci de ce marea majoritate a oamenilor fie fac ceea ce nu vor, fie nu fac ceea ce vor să facă? De ce ceasul deşteptător de dimineaţă este întâmpinat la nivel universal cu regret şi nu cu bucuria începerii unei noi zile? De ce 35% dintre cei întrebaţi într-un sondaj de opinie britanic au spus că serviciul pe care îl au nu are nici un rost? Comicul american George Carlin spunea:
O, nu-ţi place serviciul pe care îl ai? Există un grup de sprijin pentru asta. Se numeşte toată lumea şi se întâlnesc la bar.

De ce oamenii îşi petrec săptămâna gândindu-se la week-end, în timp ce copiii abia aşteaptă sunetul clopoţelului care îi anunţă că paznicii îi lasă liberi "până mâine"? Chiar şi atunci aceste concepte de libertate temporară sunt mai degrabă relative decât reale. Am văzut pe internet această glumiţă: "... Du-te la muncă, căsătoreşte-te, fă copii, poartă-te normal, mergi pe trotuar, uită-te la televizor, respectă legea, fă economii pentru bătrâneţe, şi apoi repetă după mine... sunt libeeeer...
 
CUPRINS:
 
Povesti din Vizuina Iepurelui
CAPITOLUL 1
Ultima întrebare... 23
CAPITOLUL 2
Prima întrebare... 59
CAPITOLUL 3
Paranormalul este normal... 105
CAPITOLUL 4
Secretul - Ssssss!... 149
CAPITOLUL 5
Matricea arconilor... 199
CAPITOLUL 6
Saturnismul... 249
CAPITOLUL 7
Picatura din ocean... 305
CAPITOLUL 8
Suntem liberi, draga... 357
CAPITOLUL 9
O lume noua... 395
CAPITOLUL 10
O lume noua (2)... 443
CAPITOLUL 11
Transfantomismul... 503
CAPITOLUL 12
Tu, cel uitat de timp... 569
CAPITOLUL 13
Dincolo de fantoma... 611
Postfata... 621
Bibliografie... 635
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0276 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.