Eliberează-te de relaţiile toxice

Eliberează-te de relaţiile toxice
-6,8%
Preț: 55,00 lei
59,00 lei (-6,78%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9639-09-2
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 304

DESCRIERE

Eliberează-te de relaţiile toxice - Jackson Mackenzie
 
Psihopaţii, narcisiştii şi sociopaţii nu sunt atât de uşor de recunoscut pe cât ai putea crede, nu umblă cu un cuţit însângerat în mână şi sunt adesea de-a dreptul seducători, cel puţin la prima vedere. Pot fi extrem de carismatici, jucând perfect rolul partenerului ideal, deşi, în spatele măştii, se ascunde o fiinţă rece, lipsită de empatie.
 
Veritabili maeştri ai manipulării, ei se joacă permanent eu inima şi mintea ta, până când ajungi să crezi incredibilul şi să accepţi inacceptabilul.
 
Şi totuşi, inima ta ştie adevărul: ceva nu este în regulă, dragostea nu ar trebui să doară, nu ar trebui să-ti distrugă stima de sine, nu ar trebui să fie toxică.
 
După ce a avut o relaţie abuzivă din punct de vedere emoţional, Jackson MacKenzie a învăţat să îşi asculte inima şi a scris acest ghid de vindecare pentru toţi cei care au avut un partener toxic sau care se află într-o relaţie nesănătoasă.
 
Eliberează-te de relaţiile toxice este o carte scrisă din suflet, ce îţi oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a recunoaşte partenerii abuzivi emoţional, dar şi pentru aţi vindeca rănile interioare dacă ai trecut deja printr-o relaţie dureroasă. Trebuie doar să alegi să te eliberezi de tot ceea ce te desparte de iubirea pe care o meriţi.
 
CUPRINS:
 
INTRODUCERE
Identificarea persoanelor toxice... 13
Sufletul-pereche născocit...  31
Manipularea psihologică personalizată... 33
Eroziunea identităţii... 51
Marele final... 97
Calea de vindecare... 117
De ce durează atât de mult?... 119
Etapele doliului - partea I... 127
Etapele doliului - partea a II-a... 153
Priveşte înapoi, mergi înainte... 193
Introspecţie şi nesiguranţe... 201
Respect de sine... 217
30 de semne ale puterii.... 231
Spiritualitate şi iubire... 241
Nebunul şi lumea... 255
O imagine de ansamblu... 261
Postfaţă... 279
Mulţumiri... 281
Resurse... 285
Anexă... 289

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0248 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.