Electricitate din panouri solare. Cunostinte de baza

Electricitate din panouri solare. Cunostinte de baza
Preț: 17,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-649-137-2
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 176

DESCRIERE

Electricitate din panouri solare. Cunostinte de baza - Dan Chiras
 
O INTRODUCERE SIMPLĂ ŞI CLARA IN GENERAREA DE ENERGIE ELECRICĂ DE LA SOARE
Electricitate din panouri solare este un abecedar indispensabil pentru orice gospodar sau mic intreprinzator care intentioneaza sa-si monteze un sistem fotovoltaic.
 
ODINIOARĂ O EXCENTRICITATE, sistemele electrice solare au început să fie un lucru obişnuit. Pe măsură ce vom renunţa la combustibilii fosili limitați și poluanţi, tehnologiile regenerabile curate, sigure și accesibile, ca electricitatea solară, vor deveni un sprijin temeinic în furnizarea de energie.
 
Electricitate din panouri solare ne face să înțelegem mai bine soarele, energia solară și sistemele electrice solare. Cartea ia în discuție aspecte teoretice, practice și economice ale instalațiilor solare rezidenţiale, inclusiv invertoarele, bateriile și regulatoarele, instalarea și întreținerea sistemelor, autorizațiile și contractele, interconectarea sistemelor precum şi costurile și stimulentele financiare aferente cumpărării unui sistem.
 
Indiferent dacă scopul dumneavoastră este să vă reduceți factura de electricitate sau să vă asigurați independența energetică, Electricitate din panouri solare este introducerea de care aveți nevoie. Bogat ilustrată și cu explicații într-un limbaj ușor de înțeles, Electricitate din panouri solare vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a ști esențialul despre generarea de energie de la soare. Recomand cu căldură această carte!
 
DAN CHIRAS este un profesor respectat și autor al nu mai puțin de 25 de cărți despre energia regenerabilă rezidențială și construcții verzi, printre care și Putere de la soare. Este directorul Institutului Evergreen, unde ține seminarii pe teme de electricitate solară, sisteme de energie eoliană, proiecte solare pasive, eficiență energetică și construcţii verzi și naturale.
 
 CUPRINS:
 
Capitolul 1:
Introducere în electricitatea solară
Capitolul 2:
Cum să înțelegem soarele și energia solară
Capitolul 3:
Cum să înțelegem electricitatea solară
Capitolul 4:
Este electricitatea solară o opțiune potrivită pentru dumneavoastră?
Capitolul 5:
Sisteme electrice solare - Ce variante aveţi?
Capitolul 6:
Invertoare
Capitolul 7:
Baterii, regulatoare de sarcină și generatoare
Capitolul 8:
Montarea sistemelor fotovoltaice pentru o eficiență maximă
Capitolul 9:
Considerații finale: Autorizații
Acorduri formale, conectarea utilităților și achiziționarea
unui sistem

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0319 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.