Efectul Isaia. Decodificarea stiintei pierdute a rugaciunii si a profetiei

Efectul Isaia. Decodificarea stiintei pierdute a rugaciunii si a profetiei
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-118-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 272

DESCRIERE

Efectul Isaia. Decodificarea stiintei pierdute a rugaciunii si a profetiei - Gregg Braden
 
Poate sa existe o stiinta pierduta care sa ne permita sa transcendem viziunile profetice ce prevestesc razboiul, boala si cele mai mari tragedii cunoscute vreodata de omenire? Este oare posibil ca undeva, în ceata memoriei, sa se fi petrecut un eveniment care sa fi lasat un spatiu gol în capacitatea noastra de a întelege cum trebuie sa ne relationam cu lumea si unul fata de celalalt? Texte vechi de 2500 sute de ani si stiinta moderna sugereaza împreuna ca raspunsul la aceste întrebari si la altele asemanatoare este un vibrant DA!
 
Gregg Braden ne reaminteste de existenta a doua tehnologii puternice care ne permit sa influentam starea corpului propriu si viitorul lumii: stiinta profetiei, prin care întrevedem consecinte ale alegerilor personale si colective din prezent, si sofisticata tehnologie a unei metode pierdute de rugaciune, care ne permite sa alegem ce profetie referitoare la viitor vrem sa transformam în realitate. De fiecare data când facem aceasta, experimentam Efectul Isaia.
 
Astazi, când stiinta moderna continua sa confirme existenta unei relatii între lumile interioara si exterioara, devine si mai evident ca un pod uitat uneste lumea rugaciunilor noastre cu cea a experientelor. În Efectul Isaia, carte menita a deschide drumuri neumblate înca, Gregg Braden demonstreaza ca profetiile ce prevestesc o catastrofa globala reprezinta doar descrierea unor posibilitati de viitor, si nu o prognoza sigura ce trimite la un sfârsit iminent al planetei, vorbindu-ne totodata despre puterea pe care o avem de a influenta aceste posibilitati.
 
CUPRINS:
 
Efectul Isaia... 5
Începuturi... 6
Introducere... 11
1. Traim zilele descrise de profetii... 18
2. Cuvinte pierdute ale unui popor uitat... 41
3. Profetiile... 63
4. Unde, fluvii si drumuri... 96
5. Efectul Isaia... 125
6. Întâlnire cu abatele... 134
7. Limbajul lui Dumnezeu... 155
8. Stiinta omului... 187
9. Vindecarea inimilor, vindecarea natiunilor... 227
Multumiri... 263
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0284 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.