Efectul Dumitrache sau teoria vibratorie a timpului

Efectul Dumitrache sau teoria vibratorie a timpului
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-8863-31-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 138

DESCRIERE

Efectul Dumitrache sau teoria vibratorie a timpului - Emil Strainu
 
În aceasta lucrare veti fece cunostinta cu o teorie revolutionara propusa de col. Ing. Pavel Dumitrache, cercetator autodidact. Daca aceasta teorie îsi va dovedi valabilitatea chiar si numai în parte, va revolutiona cunostintele noastre despre Univers, mai mult decât atât, va dovedi posibilitatea calatoriilor în timp, existenta Timpurilor si Lumilor Paralele, concomitent cu confirmarea existentei Multiversurilor si a Teoriei Strigurilor (Teoriei Corzilor).
 
Teoria propusa este argumentata prin exemple din stiinta academica contemporana si experimente controversate tinute deocamdata la secret. (Emil Strainu)
 
Fragment din carte:
 
Noi traim într-un cosmos compus dintr-o infinitate de universuri. Fiecare univers vibreaza, avan banda sa proprie de de frecventa în care exista. Toate universurile coexista în aceeasi locatie spatiala - cosmica, ne deranjându-se unul pe celalat, precum undele electromagnetice apartinând benzilor de frecventa diferita dar, coexistând în aceeasi locatie spatiala.
 
Mentionez ca toata Exitenta Cosmica este structurata din energie pe care am denumit-o ENERGIA CREATIEI. Aceasta Energie a Creatiei este - structurata într-o infinitate de energii situate în diferite benzi de frecventa corespunatoare Planului DIVIN de exitenta Cosmica.
 
Toate disparitiile si reaparitiile constatate la un moment dat pe Terra în anumite locatii (medii), aeriene, acvatice, terestre sau extratereste, în majoritatea cazurilor au fost produse datorita modificarii frecventei de vibratie a zonei ambietale în care se aflau la momentul disparitiei.
 
Cauzele care au produs aceste modificari a frecventei de vibratie a zonelor ambietale despre care vorbeam sunt produse de Procese Electromagnetice ce ridica sau scad freenta zonei într-o frecventa care nu mai apartine întregului din care face parte acea zona în acel momen, ceea ce are ca rezultat teleportarea continutului zonal într-un univers paralel care vibreaza în banda de frecventa identica cu cea produsa de Procesele Electromagnetice mai sus mentionate.
 
Aceste Procese Electromagnetice care creeaza disparitiile sau aparitiile pe care noi le-am denumit Anomalii Spatio-Temporale pot avea o sursa naturala sau artificiala
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0340 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.