E de rău, gândim prea mult!

E de rău, gândim prea mult!
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-401-344-6
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 160

DESCRIERE

E de rău, gândim prea mult! - Serge Marquis
 
Îl cheamă Gândirici și e un hamster care aleargă într-o rotiță. În capul tău. Îți face viața grea. Adesea imposibilă.
 
În unele zile, aleargă mai repede. În unele nopți, nu te lasă să dormi. „Nimeni nu mă înțelege.“ „Ce-o să creadă lumea despre mine?“ „De ce tuturor le merge bine și mie nu?“ Bietul hamster.
 
În spatele alergăturii neobosite a lui Gândirici se ascunde egoul tău – acela căruia încerci să-i satisfaci orice capriciu.
 
În fața neplăcerilor vieții, egoul tău te face să suferi, te induce în eroare, te împiedică să fii liber. Cum poți să-l pui la locul lui?
 
Pe un ton vioi și alert, dr. Serge Marquis ne invită să observăm cum funcționează egoul nostru. Să ne amuzăm pe seama tertipurilor lui. Apoi, să ne oprim din ritmul trepidant al vieții ca să ne găsim liniștea.
 
Cu empatie și răbdare, autorul ne însoțește printr-o aventură neașteptată, aceea a… descreșterii personale. O abordare inedită, în același timp captivantă și eliberatoare. Pentru că un mic pas mai puțin pentru Gândirici înseamnă un mare pas înainte pentru noi înșine.
 
Medic specialist în sănătate mintală, dr. Serge Marquis acordă un interes deosebit stresului și epuizării profesionale și susține sute de conferințe în întreaga lume. A înființat T. O. R. T. U. E. (Organisation pour Réduire les Tensions et l'Usure dans les Entreprises) — propria companie de consultanță în domeniul sănătății mintale la locul de muncă. A publicat mai multe volume de dezvoltare personală, care s-au bucurat de mare succes. La Editura Trei, a apărut primul său roman, bestsellerul Ziua în care am început să mă iubesc cu adevărat.
 
CUPRINS:
 
Introducere. Cum să te faci să suferi cu nişte banalități
Capitolul 1. Când intră în scenă Gândirici
Capitolul 2. Mic tratat de descreștere personală.
Capitolul 3. Descreșterea personală: cum trebuie procedat
Capitolul 4. Învață să nu te identifici
Capitolul 5. Păcatele capitale (cu încetinitorul).
Capitolul 6. Nu-ți face din minte o sală de cinema
Capitolul 7. Sex, sex și iar sex!
Capitolul 8. Practicarea meditației.
Capitolul 9. Descreșterea și îndepărtarea mâncătorilor de purici
Capitolul 10. Utilizarea propriilor simțuri pentru a descrește.
Capitolul 11. Ego ori non-ego.
Capitolul 12. Fii ceea ce nu îmbătrâneşte niciodată.
Capitolul 13. Fă puțină ordine în privinţa momentului prezent
Concluzie. Există reînviere.
Mulțumiri

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0221 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.