Duminica la prânz

Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor: Laura Laurentiu
ISBN: 978-606-44-0139-7
Editura: Curtea Veche
Anul publicării: 2018
Pagini: 320
Categoria: Alimentatie
DESCRIERE
Duminica la prânz. Retete care aduc familia împreuna - Laura Laurentiu
... de aproape zece ani, LAURA LAURENTIU ofera inspiratie gurmanzilor din România. Autoare a unui proiect culinar online demarat la începutul lui 2009, sub numele Cuina Banateana, Laura Laurentiu continua si în prezent sa scrie. Acest proiect a fost început din pura pasiune si din dorinta de a promova bucataria specifica zonei în care traieste autoarea, Banatul, dar a continuat cu înlaturarea limitelor impuse de conceptul initial, în ideea de a oferi unui numar din ce în ce mai mare de cititori retete cât mai diverse si simplu de pus în practica.
Din dorinta de a creste din punct de vedere profesional si de a împartasi publicului sau fidel informatii si tehnici corecte, Laura Laurentiu a devenit bucatar profesionist. În continuare, prin activitatea ei, autoarea îsi propune sa risipeasca miturile din farfurie si sa creasca un segment de public informat si pretentios, atât în online, cât si în restaurante.
CUPRINS:
Ingrediente de nelipsit
Prima mea cina festiva si câteva principii în bucatarie
Supa de baza si baza pentru sosuri
Meniu ca-n „Mica Viena" de altadata
Supa de bibilica cu galuste de ficat
Friptura de porc la tava
Galuste de pesmet - Semmelknodel
Tort cu pere si vin
Pui cu 40 de catei de usturoi si cea mai buna prajitura cu mere
Supa frantuzeasca de ceapa
Pui cu 40 de catei de usturoi
Cartofi gatiti de doua ori
Cea mai buna prajitura cu mere
Meniu de primavara
Supa-crema de zucchini
Piept de rata cu piure de mazare
Crepe Suzette
Meniu delicios, pregatit în tihna
Salata de spanac cu brânza de capra, pere si nuci
Friptura de vita coapta lent, la cuptor
Sos brun
Morcovi glasati
Prajitura Maya
Un delicios meniu vegan
Salata cu mar, sfecla si crema de nuca
Coltunasi umpluti cu ciuperci cu piure de dovleac copt
Tort vegan cu banane
Meniu de iarna, în sezonul portocalelor
Supa-crema de praz cu cartofi
Pulpe de rata cu portocale si varza rosie
Tarta cu portocale si bezea elvetiana
Meniu delicios si relaxant pentru familie, servit pe terasa
Tortellini
Supa de gaina cu tortellini de casa
Prima mea cina festiva si câteva principii în bucatarie
Supa de baza si baza pentru sosuri
Meniu ca-n „Mica Viena" de altadata
Supa de bibilica cu galuste de ficat
Friptura de porc la tava
Galuste de pesmet - Semmelknodel
Tort cu pere si vin
Pui cu 40 de catei de usturoi si cea mai buna prajitura cu mere
Supa frantuzeasca de ceapa
Pui cu 40 de catei de usturoi
Cartofi gatiti de doua ori
Cea mai buna prajitura cu mere
Meniu de primavara
Supa-crema de zucchini
Piept de rata cu piure de mazare
Crepe Suzette
Meniu delicios, pregatit în tihna
Salata de spanac cu brânza de capra, pere si nuci
Friptura de vita coapta lent, la cuptor
Sos brun
Morcovi glasati
Prajitura Maya
Un delicios meniu vegan
Salata cu mar, sfecla si crema de nuca
Coltunasi umpluti cu ciuperci cu piure de dovleac copt
Tort vegan cu banane
Meniu de iarna, în sezonul portocalelor
Supa-crema de praz cu cartofi
Pulpe de rata cu portocale si varza rosie
Tarta cu portocale si bezea elvetiana
Meniu delicios si relaxant pentru familie, servit pe terasa
Tortellini
Supa de gaina cu tortellini de casa
Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-- 42,00 lei45,00 lei (-6,67%)
- 115,00 lei124,00 lei (-7,26%)
- 55,00 lei
Promoţii
-- 42,00 lei45,00 lei (-6,67%)
- 115,00 lei124,00 lei (-7,26%)
- 50,00 lei54,00 lei (-7,41%)
RECENZII