Draga mea iubita. Ghidul femeii pentru a trai binecuvantarea iubirii

Draga mea iubita. Ghidul femeii pentru a trai binecuvantarea iubirii
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-86940-8-8
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 224

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Basmele te-au făcut să crezi că dacă vei găsi un bărbat potrivit şi îi vei oferi tot ceea ce îşi doreşte, împlinindu-i astfel nevoile, acesta te va iubi de-a pururi. Din păcate, realitatea nu corespunde acestei imagini idilice. Nu poţi depinde de iubirea bărbatului tău. Acesta fie se simte atras de alte femei pe care le consideră mai atrăgătoare decât tine, fie rămâne alături de tine, dar nu mai pătrunde adânc în inima ta. Uneori, el îşi doreşte să te iubească mai profund, dar nu ştie cum să o facă.

Probabil că iubitul tău nu conştientizează suferinţa continuă pe care o trăieşti din cauza prezenţei lui superficiale în viaţa ta. Deşi stă lângă tine, sau deasupra ta, el este pierdut în gândurile sale, în senzaţiile sale, în lumea proiectelor, ţelurilor şi planurilor sale. Viaţa sa emoţională pare atât de redusă - este fericit atunci când reuşeşte în viaţă şi nefericit atunci când dă greş -, în timp ce emoţiile tale sunt atât de bogate, de pasionale şi de extreme. Atunci când îţi manifeşti necontrolat întregul flux al emoţiilor, preferă să o ia la fugă, speriat. Este incapabil să facă faţă puterii tale emoţionale şi dorinţei tale sexuale de a te bucura de profunzime. La limită, ar putea crede chiar că eşti nebună.

Este nevoie de foarte multe eforturi emotionale pentru a invata sa iti deschizi din nou inima dupa ce experientele vietii au determinat-o sa se inchida. Mecanismele de protectie pe care initial le credeam temporare s-au fixat si s-au transformat in decursul anilor in veritabile ziduri de autoaparare in spatele carora tanjim dupa frumusetea, puritatea si libertatea iubirii!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0226 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.