Draga mea iubită - David Deida

Draga mea iubită - David Deida
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8460-81-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 230

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Draga mea iubită. Ghidul femeii pentru a trăi plenar experiența sexualității și extazul cel mai profund al iubirii - David Deida
 
... basmele te-au făcut să crezi că dacă vei găsi un bărbat potrivit şi îi vei oferi tot ceea ce îşi doreşte, împlinindu-i astfel nevoile, acesta te va iubi de-a pururi. Din păcate, realitatea nu corespunde acestei imagini idilice. Nu poţi depinde de iubirea bărbatului tău. Acesta fie se simte atras de alte femei pe care le consideră mai atrăgătoare decât tine, fie rămâne alături de tine, dar nu mai pătrunde adânc în inima ta. Uneori, el îşi doreşte să te iubească mai profund, dar nu ştie cum să o facă.
 
Probabil că iubitul tău nu conştientizează suferinţa continuă pe care o trăieşti din cauza prezenţei lui superficiale în viaţa ta. Deşi stă lângă tine, sau deasupra ta, el este pierdut în gândurile sale, în senzaţiile sale, în lumea proiectelor, ţelurilor şi planurilor sale. Viaţa sa emoţională pare atât de redusă - este fericit atunci când reuşeşte în viaţă şi nefericit atunci când dă greş -, în timp ce emoţiile tale sunt atât de bogate, de pasionale şi de extreme. Atunci când îţi manifeşti necontrolat întregul flux al emoţiilor, preferă să o ia la fugă, speriat. Este incapabil să facă faţă puterii tale emoţionale şi dorinţei tale sexuale de a te bucura de profunzime. La limită, ar putea crede chiar că eşti nebună.
 
Este nevoie de foarte multe eforturi emotionale pentru a invata sa iti deschizi din nou inima dupa ce experientele vietii au determinat-o sa se inchida. Mecanismele de protectie pe care initial le credeam temporare s-au fixat si s-au transformat in decursul anilor in veritabile ziduri de autoaparare in spatele carora tanjim dupa frumusetea, puritatea si libertatea iubirii!
 
Toate inimile doresc să se deschidă față de Dumnezeu, față de iubirea divină care se revarsă din abundență asupra noastră a tuturor. Indiferent dacă ești sau nu o persoană religioasă, inima ta aspiră să se deschidă nelimitat, să fie văzută și să se ofere în totalitate pe sine. Asta înțeleg eu prin „a te deschide față de Dumnezeu” – a te deschide și a simți inima fiecărui om ca fiind expresia divină a iubirii.
 
 Sexualitatea este una dintre expresiile divine ale iubirii, sau cel puțin așa ar trebui să fie. Îți ofer capitolele care urmează așa cum i-aș oferi inima iubitei mele, pentru ca tu să îți deschizi inima față de Dumnezeu și să simți iubirea divină, indiferent dacă ești singură sau într-o relație, indiferent dacă faci dragoste sau faci un ceai. Speranța mea este că îți vei deschide inima citind aceste cuvinte și vei ajunge să înțelegi mai profund cât de mare este aspirația iubirii divine de a se manifesta prin inima fiecărui om.
 
„Draga mea iubită” este o carte care vorbește despre iubirea romantică, văzută ca „un templu, un laborator al lui Dumnezeu, o modalitate sublimă de transformare spirituală”. David Deida oferă asupra acestui subiect perspectiva unei oportunități sacre a sufletului de a transcende limitările egoului și a face saltul cuantic către noi posibilități emoționale, încă necunoscute.
 
CUPRINS:
 
Prefață de Marianne Williamson
Introducere
    Tu ești iubire
    Dulce ca ciocolata
    Dorința este cheia iubirii
    Darul de face dragoste
    Sexualitatea elevată
    Iubirea orgasmică
    Iubire și teamă
    Esența ta sexuală
    Inima ta reală și scoica în care o ascunzi
    Să-ți oferi sau să-ți trădezi inima?
    Jocul iubirii
    Iubirea este mai mare decât teama
    Ai încredere că bărbatul tău te va trezi
    Bărbatul pe care îl atragi este oglinda ta
    De ce dau înapoi bărbații
    Forța ta de atracție
    Bărbatul tău este alegerea ta
    Exprimarea plăcerii și a durerii
    Insensibilitatea masculină
    Cum să rămâi deschisă
    Deschiderea mai presus de impasul în care te afli
    Sfârșitul relației și dorul de el
    Trei etape ale iubirii
    Iubirea este o artă vie
    Arată-ți lumina întregii lumi
    Când alegi abuzul și refuzi iubirea
    Să vrei să fii deschisă
    Un rezumat al încrederii și deschiderii interioare
    Rămas bun
 
Alte cărți de David Deida
Despre autor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0272 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.