Doctorul launtric. In zarea nemuririi

Doctorul launtric. In zarea nemuririi
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786069029268
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 208

DESCRIERE

Doctorul launtric. In zarea nemuririi - Prentice Mulford
 
... așadar, orice gând bun sau rău lasă o urmă adâncă în corpul nostru. Gândurile bune îi imprimă frumuseţe, finețe şi sănătate. Gândurile rele, de invidie, de pesimism, de frică, aduc riduri, boli, bătrânețe. Pentru a fi deci sănătos și pentru a înainta spre perfecțiune, este necesar să alungăm gândurile deprimante de sărăcie, temerile de nenorocire și văicărelile, și să le înlocuim cu gânduri pozitive, de încredere, putere, fericire. Cum se poate ajunge la acest rezultat?
 
Mulford constată puterea de sugestie a formulelor de felul lui Coue, pe care le ridică la valoarea si amploarea rugăciunii adresate unei Conștiințe Infinite, cu care trebuie să ținem, prin rugăciune, un contact spiritual. Rugându-ne să avem gânduri îndreptate numai spre bine, - le vom dobândi.
 
Cum boala, urâțenia fizică și decrepitudinea sunt rezultatul gândurilor rele, al păcatelor noastre, - printr-o viaţă închinată binelui și preocupărilor înalte, corpul se reînnoiește mereu, înlăturând bătrâneţea, care nu este decât imprimarea în materia umană a ideilor fixe, a credințelor moștenite, false și înrădăcinate că, orice ar face, omul trebuie să slăbească spre bătrânețe și, în fine, să moară.
 
Dacă am izbuti să scoatem din mintea noastră aceste idei fixe, s-ar putea pregăti cu timpul generații cu trupul tot mai sănătos, cu o viaţă tot mai lungă, până ce se va atinge nemurirea. Boala trebuie privită ca o etapă spre purificare, spre perfecţionare.
 
Prentice Mulford a murit și el, nu a putut să evite „ideea fixă” a morții, ci a fost găsit în fundul unei bărci, surprins de moarte în extaz, în rugăciune sau în somn, cu o figură senină, iluminată de o fericire supranaturală. El a fost propovăduitorul optimismului, nescriind decât...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0240 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.