Dieta mintii. Cum sa slabesti gandind

Dieta mintii. Cum sa slabesti gandind
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-87556-8-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 142
Categoria: Alimentatie

DESCRIERE

Dieta mintii. Cum sa slabesti gandind - Bogdan Tudor
 
... autorul subliniază faptul că mintea umană „este cea mai puternică armă, un instrument cu două tăişuri: unul te îngraşă iar celălalt te slăbeşte". De fapt, el ne demonstrează că mintea umană este un labirint complex, care poate îngrăşa sau slăbi în funcţie de nevoile personale, de pasiunile, dorinţele sau frustrările noastre. Este foarte clar că nu poate fi cuprinsă într-o singură carte abundenţa de informaţii pe care le procesează creierul, însă autorul oferă puncte de reper solide, care pot ghida cititorul în călătoria lui pe drumul cunoaşterii personale.
 
Este o carte care poate slăbi individul fără ca acesta să depună o muncă frustrantă în acest sens. De exemplu, suntem învăţaţi cum să păcălim mintea atunci când aşezăm mâncarea pe o farfurie. Are mare importanţă dacă farfuria este mare, întinsă şi plată, dacă mâncarea este puţină dar răsfirată pe farfurie, astfel încât să creeze minţii senzaţia de abundenţă.

De ce? Pentru că ochiul uman este o cameră de luat vederi, el nu procesează şi nici nu memorează informaţiile. Cu asta se ocupă mintea. Şi ea este învăţată deja cu farfuriile mici, în care oricât de multă mâncare ai pune, tot puţină pare. La vederea unei farfurii întinse, cu 10 gr. de brânză rasă, o pulpă de pui la grătar şi 2 linguri de salată verde, mintea va spune: „o, ce abundenţă, câtă mâncare, un adevărat festin!" şi se va sătura fără să aibă habar că a fost păcălită...
 
CUPRINS:
 
Prefaţă
Cum poate fi satisfăcută o nevoie?
Ce este mancatul şi la ce foloseşte minţii?
Ce va face persoana respectivă?
Ce vede persoana respectivă?
Deci, ce face mintea când alege un produs?
De ce?
 
MINTEA ESTE UN TAUR ORB
Ce trebuie să ştim despre mintea noastră?
Ce trebuie să facă grasul în cazul în care doreşte să slăbească?
 
NU VREAU! NU POT! NU AM VOIE!
Cum se comportă un adult singur?
Celulele sunt fiinţe vii la nivel microscopic!!!
Deci, ce anume doreşte mintea ta de la tine?
RECAPITULARE
 
OCHIUL ŞI OMUL DIN INTERIORUL GRASULUI
Ce importanţă are ochiul grasului în procesul slăbirii?
Omul din interiorul grasului
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Alimentatie

Created in 0.0390 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.