Dictionar de sociologie

Dictionar de sociologie
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-92159-3-7
Anul publicării: 2009
Pagini: 368

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

„Dicţionarul de sociologie”, apărut sub egida prestigioasei Edituri Larousse, constituie un mijloc de acces rapid şi eficient la vocabularul, orientările şi diferitele domenii ale sociologiei.

El acoperă cele mai importante şi mai actuale sectoare de cercetare, prin cei peste 300 de termeni trataţi, deschizând astfel noi piste de analiză şi reflecţie. El încearcă să rezolve două cerinţe: pe de o parte să fie concis, deoarece se adresează studenţilor şi publicului larg, iar pe de altă parte să propună definiţii riguroase şi complete pentru cele mai actuale şi mai importante concepte ale sociologiei, precum şi scurte notiţe consacrate principalilor sociologi clasici şi moderni.

Din cele 45 de articole consacrate principalilor reprezentanţi ai sociologiei, 13 se referă la sociologi români.

Lucrarea include un tabel orientativ, un glosar de termeni englez-francez-român, precum şi o bogată bibliografie de specialitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0284 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.