Dezvăluirea secretelor planșeului pelvian feminin

Dezvăluirea secretelor planșeului pelvian feminin
Preț: 34,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-587-562-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 144

DESCRIERE

Dezvăluirea secretelor planșeului pelvian feminin - dr. Peter Petros
 
... se adresează femeilor afectate de incontinența urinară de efort, prezentându-le teoria Sistemului Integral, care a ajutat deja milioane de femei din întreaga lume.
 
Incontinența este considerată o parte a procesului de îmbătrânire. Una despre care femeile se sfiesc să vorbească deschis. În realitate, are o serie de implicații care depășesc funcția mecanică a vezicii urinare și a intestinului. Pentru cele care suferă, reprezintă o problemă emoțională puternică. Vine la pachet cu o jenă intensă, aducând scăderea încrederii în sine și a respectului de sine. Femeile se confruntă cu o o afectare negativă a imaginii de sine și cu reticența de a socializa. În majoritatea situațiilor, anxietatea lor atinge un nivel ridicat.
 
Ținând cont de încărcătura psihologică din spatele acestui subiect, cartea este concepută atât ca un instrument educațional, cât și ca unul motivațional. Femeile vor înțelege cum funcționează organele pelvine și în același timp vor face cunoștință cu cele mai eficiente metode terapeutice.
 
Mai mult decât atât, volumul de față își propune să familiarizeze pacientele cu o adevărată revoluție în gândire. Concret, problemele intestinale și ale vezicii urinare provin în principal de la un vagin deteriorat sau de la ligamentele care îl susțin, și nu de la organele propriu-zise. Această descoperire științifică de importanță majoră li se datorează profesorului Petros (Australia – unul dintre autorii cărții) și profesorului Ulmsten (Suedia) și poartă denumirea de Sistem Integral.
 
O singură intervenție, operația cu bandeletă suburetrală, introdusă în practică de Petros și Ulmsten, a schimbat viața a milioane de femei începând cu anul 2000. O operație dureroasă, care implica o spitalizare de 12 zile, cu montare de sondă urinară, s-a transformat astfel într-o operație destul de nedureroasă ce necesită doar internare de zi.
 
Cititoarele vor afla toate informațiile necesare despre Sistemul Integral, metoda testată științific pentru tratarea afecțiunilor menționate. Aceasta constă în exerciții speciale sau noi tipuri de intervenții chirurgicale minim-invazive, capabile să întărească ligamentele vaginului. Ca urmare, se produce vindecarea sau ameliorarea majoră a simptomelor, precum micțiunea imperioasă, nicturia, durerea pelviană și incontinența fecală. Nu în ultimul rând, femeile vor deprinde cunoștințele necesare pentru a discuta deschis cu medicul lor despre problemele medicale personale.
 
CUPRINS:
 
O conspirație a tăcerii
Despre autori
Cuvânt-înainte – Prin ce este această carte diferită?
Istoria Centrului Kvinno (Perth, Australia) 1991-2009
Prezentare generală
CAPITOLUL 1. Cauza incontinenței și a prolapsului
CAPITOLUL 2. În ce mod și din ce cauză lucrurile nu funcționează cum trebuie
CAPITOLUL 3. O scurtă prezentare a opțiunilor de tratament
CAPITOLUL 4. Aceasta este problema ta? Leziuni ale ligamentului anterior
CAPITOLUL 5. Aceasta este problema ta? Ligamentele compartimentului mijlociu
CAPITOLUL 6. Aceasta este problema ta? Ligamentele posterioare
CAPITOLUL 7. Constipația și incontinența fecală, hemoroizii și fisurile anale
CAPITOLUL 8. Nutriția și îngrijirea generalăîn incontinență
CAPITOLUL 9. O vizită tipică la clinică
CAPITOLUL 10. Rezumat – „Ce să fac?”, „Unde să merg?”
Glosar

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0345 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.