Deviază. Știința de a privi diferit

Deviază. Știința de a privi diferit
Preț: 58,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-44-1035-1
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 424

DESCRIERE

Deviază. Știința de a privi diferit - Beau Lotto
 
... o carte care se joacă, literalmente, cu iluzia, explicându-ți magia vieții și oferindu-ți în același timp șansa să te minunezi de frumusețea ei.
 
Chiar în momentul în care citești acest text, creierul tău se bazează pe presupuneri care s-au dovedit folositoare în trecut. Doar că ele nu au nicio legătură cu vreun adevăr obiectiv. Nu e însă cazul să intri în panică.

Așa cum demonstrează Beau Lotto, a nu vedea realitatea este esențial pentru capacitatea noastră de adaptare: asta înseamnă că ne schimbăm în permanență modul de a percepe și, odată cu el, creierul și chiar mediul în care trăim, pentru a evolua. În acest sens, e mult mai important ce nu știm decât ce știm. Întreaga noastră existență este un uriaș laborator, în care experimentăm fără oprire.

Acum, că ai aflat aceste lucruri, în mintea ta deja se materializează noi posibilități de cunoaștere. Iar dacă vei citi această carte, ele se vor multiplica și vei începe o aventură intelectuală plină de suspans, surprize și revelații.
 
BEAU LOTTO este un bine-cunoscut cercetător și profesor de neuroștiințe de la Universitatea din Londra. În 2001, a înființat The Lab of Misfits (Laboratorul inadaptaţilor), o versiune modernă a experimentelor ştiinţifice care nu mai sunt îngrădite de graniţele fizice ale unui laborator tradiţional. Acesta s-a aflat vreme de doi ani în Muzeul Ştiinţei din Londra, devenind primul laborator deschis publicului, unde vizitatorii au putut participa la experimente ştiinţifice cât se poate de veridice.
 
Împreună cu alţi colegi, Beau Lotto a scris articole pe diverse teme, cum ar fi: percepţia umană, percepţia vizuală la albine, neurofiziologie, dezvoltarea celulară şi moleculară a creierului, muzica digitală, teoria sistemelor complexe, inteligența artificială, arhitectură, teatru și design.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0233 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.