Detoxifierea spirituală

Detoxifierea spirituală
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-789-157-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 222

DESCRIERE

Detoxifierea spirituală - Gabrielle Bernstein
 
... eliberează-te de convingerile care te împiedică să ai o viață mai bună.
 
În urma aplicării acestei practici, resentimentele mărunte vor dispărea, compasiunea va înlocui agresivitatea, te vei elibera de rezistența la iubire și vei simți mai multă liniște sufletească și fericire decât ai cunoscut vreodată.

Detoxificarea spirituală este un proces interactiv care se bazează pe principii preluate din textul Curs de miracole, yoga Kundalini, Tehnica de Eliberare Emoțională, meditație, rugăciune și învățături metafizice. Gabrielle Bernstein demistifică aceste principii pentru a le face mai ușor de asimilat și de aplicat în viața cotidiană. Îmbinarea armonioasă a acestor învățături susține o reală vindecare a obișnuinței de a-i judeca pe ceilalți.
 
Definiţia pe care o dau în această carte fap­tului că-i judecăm pe ceilalţi este foarte simplă: renunţarea la iubire. în clipa în care ne vedem pe noi înşine separat de ceilalţi, adoptăm un sistem fals de convingeri care nu reflectă natura noastră profundă, iubirea. în străfundul fiinţei noastre, suntem iubitori, amabili şi empatici.
 
Există numeroşi termeni spiri­tuali pentru acest adevăr precum natura lui Buda, spirit, sursa primordială şi Dumnezeu. în această carte voi numi iubire această stare de adevăr. Renunţarea la iubire este forţa care pune în mişcare orice acţiune, de la agresivitate pe terenul de joacă şi până la rasism, lideri mondiali xenofobi şi chiar terorism.
 
Trăim vre­muri de controverse, în care îndepărtarea de ceilalţi a devenit regulă. Când ne simţim atacaţi de cineva, reacţia noastră este să atacăm, la rândul nostru. Ni se pare justificat să răspundem tot printr-un atac şi astfel să ne apărăm. Dar bineînţeles că nu facem altceva decât să ne îndepărtăm şi mai mult de ceilalţi, compli­când lucrurile...
 
CUPRINS:
 
Introducere. Detoxificarea spirituală: învaţă să nu-i mai judeci pe ceilalţi!    
PASUL 1. Conştientizează faptul că îi judeci pe ceilalţi, dar fără să te judeci pentru că faci asta    
PASUL 2. Acceptă-ţi rănile    
PASUL 3. Pune iubirea pe un piedestal
PASUL 4. Vezi cu adevărat pentru prima dată    
PASUL 5. Taie odgoanele
PASUL 6. Scoate umbrele la lumină    
Concluzie. Cum să trăieşti conform detoxificării spirituale    
Mulţumiri    
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0263 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.