Detaliile constructive ale unui acoperis verde

Detaliile constructive ale unui acoperis verde
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-649-161-7
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 152

DESCRIERE

Detaliile constructive ale unui acoperis verde - Leslie Doyle
 
... este un ghid cuprinzator si aprofundat pentru construirea de acoperisuri verzi simple, pentru case si cladiri mici. Dotat cu fotografii detaliate, ilustratii, studii de caz si sfaturi privind conformitatea cu codul, ofera instructiuni clare, pas cu pas, necesare pentru a va crea propriul acoperis viu pe o constructie noua sau ca o modernizare.
 
Prezentarea include: Beneficiile unui acoperis verde Bazele planificarii si proiectarii Evaluarea conditiilor amplasamentului, cum ar fi aspectul, panta si sarcinile Parcurgerea normelor de constructie si colaborarea cu oficialii din constructii Optiuni de materiale, inclusiv de grad profesional si alternative economice sau locale Sugestii de plantare pentru diferite climate si conditii de acoperis, inclusiv productia de vegetale Cand sa apelati la profesionisti pentru a garanta siguranta si integritatea indrumari pas cu pas detaliate pentru instalarea in siguranta a acoperisului intretinerea anuala a acoperisului verde. Acolo unde bunul simt se intalneste cu frumusetea - un acoperis verde este un sistem de straturi care lucreaza impreuna pentru a sustine viata plantelor, a izola casele si a oferi lumii un loc mai verde. Detaliile constructive ale unui acoperis verde va va oferi cunostintele si increderea necesare pentru a va instala propriul acoperis verde.
 
Leslie Doyle este proprietara Restoration Gardens Inc., o firma de proiectare si instalare de acoperisuri verzi. Ea este instructor, instalator certificat LiveRoof si este un profesionist acreditat in acoperisuri verzi de catre asociatia industriala, Acoperisuri verzi pentru orase sanatoase. Leslie locuieste in Toronto, Canada.

Seria Sustainable Building Essentials a New Society isi propune sa ofere informatii de cea mai inalta calitate despre metodele si materialele de constructie durabile. Editorii Chris Magwood si Jen Feigin au cercetat lumea cladirilor durabile pentru a va oferi tehnici si sisteme care ofera beneficii masurabile in termeni de eficienta energetica mai mare si impact redus asupra mediului. Scrise de cei mai importanti constructori, designeri si ingineri durabili din lume, aceste manuale succinte si usor de utilizat sunt instrumente indispensabile pentru orice proiect.

CUPRINS:
 
CAPITOLUL 1: Introducere
CAPITOLUL 2: Straturile unui acoperiş verde şi terminologia specifică construcției de acoperişuri
CAPITOLUL 3: Înainte de a începe
CAPITOLUL 4: Accesul la acoperiș și siguranţa
CAPITOLUL 5: Factori de amplasament şi proiectare
CAPITOLUL 6: Plante
CAPITOLUL 7: Opţiuni de materiale pentru acoperişul verde
CAPITOLUL 8: Un proiect rural nou
CAPITOLUL 9: Un proiect urban adaptat
Capitolul 10: Întreținerea
Capitolul 11: Acoperişuri cu plante comestibile

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0350 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.