Despărțirea. Cum să supraviețuiești și să înflorești după separare și divorț

Despărțirea. Cum să supraviețuiești și să înflorești după separare și divorț
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-94213-5-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 272

DESCRIERE

Despărțirea. Cum să supraviețuiești și să înflorești după separare și divorț - Sara Davison
 
... când căsătoria Sarei Davison s-a destrămat, a simţit că viaţa ei nu mai avea niciun viitor. A fost nevoie de fiecare fărâmă de curaj ca să facă faţă caruselului zilnic de emoţii crude şi dificultăţi de tot felul, ce fac din divorţ una dintre cele mai traumatizante experienţe. Despărţirea este ghidul practic pe care Sara l-a căutat – şi nu l-a putut găsi – în acea perioadă stresantă din viaţa ei.
 
Despărţirea combină pregătirea vastă a Sarei în materie de tehnici de life-coaching şi de terapeut pe probleme de divorţ cu experienţa propriului ei divorţ. Despărţirea te va ajuta să-ţi recapeţi controlul asupra propriei vieţi, oferindu­-ţi instrumentele emoţionale şi practice de care ai nevoie să faci faţă sfârşitului relaţiei tale şi procesului de a lua viața din nou de la capăt.

Cu o abordare proaspătă, liniştitoare şi plină de înţelegere, Despărţirea te va lua de mână şi îţi va arăta cum să navighezi prin apele tulburi ale destrămării unei relaţii, uşurându-ţi procesul de adaptare la noua viaţă şi demonstrându-ţi, din cazurile prezentate, că, deşi separarea poate fi dureroasă, ea poate să înflorească într-un nou şi proaspăt început.
 
CUPRINS:
 
Introducere
        
Capitolul 1
Asigură-te că nu ai regrete    
        
Capitolul 2
Creează-ţi echipa de sprijin
    
Capitolul 3
Cum să te descurci în caruselul emoţiilor
Capitolul 4
Reconstruieşte-ţi încrederea şi stima de sine
    
Capitolul 5
Cum să te eliberezi de trecut    
        
Capitolul 6
Cum să-ţi creezi viaţa pe care ţi-o doreşti    
Capitolul 7
Capcana parentingului: cum să creşti un copil atunci când aveţi custodie comună    
Capitolul 8
întâlnirile    
Epilog
Mulţumiri    
Glosar    
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0335 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.