Dependent de spirit

Dependent de spirit
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 200x

DESCRIERE

Dependent de spirit. Un drum radical catre descoperirea iubirii de sine si a miracolelor - Gabrielle Bernstein
 
Gabrielle Bemstein ne povesteşte cum şi-a transformat viaţa, oferindu-şi propria călătorie spirituafă, drept ghid pentru a învinge frica, a schimba percepţiile şi a crea o viaţa care să ne aducă împlinire. Gabreielle Bernstein a renunţat la îndoiala de sinâ şi la dependenţe, pentru a face loc unui cu totul alt tip de experienţă. În 2005,
a început să studieze Un Curs în Miracole şi, de atunci, a fost îndrumată să transmită aceste principii spirituale şi următoarei generaţii de căutători.
Fragmente din carte:
…sunt recunoscătoare pentru faptul că am învăţat, din Curs, ca frica pe care o purtasem cu mine atâţia ani nu era reală - ci era doar o iluzie pe care o creasem eu însămi şi pe care o proiectam asupra tuturor experienţelor mele. Iar după ce am conştientizat acest lucru, depăşirea fricii nu a mai fost ceva imposibil. Cu cât mă apropiam mai mult de acest nou sistem de credinţe, cu atât îmi retrăiam mai puţin trecutul în prezent.
In timp, am început să mă eliberez de acele frici şi am avut parte de transformări miraculoase. Această înţelegere a stării de fapt a lucrurilor a fost revelatorie, deoarece m-a făcut să conştientizez că mă puteam elibera de toate tiparele fricii pe care le aveam, atâta vreme cât mă ţineam de programul Cursului. Trebuie să recunosc că, prima dată când am început să citesc, limbajul şi multe dintre conceptele prezente în Curs îmi erau extrem de nefamiliare. Intram în panică de fiecare dată când se facea referire la „Dumnezeu" sau la „Sfântul Duh".
Dar, în cele din urmă, am ajuns să înţeleg că era o prostie să mă poticnesc de nişte chestiuni de semantică. îndrumarea pe care o primeam de la Curs, atunci când aveam cea mai mare nevoie, era lucrul cel mai important. Cuvintele erau doar un vehicul pentru lecţiile valoroase cuprinse în paginile Cursului. Am învăţat că adevărata valoare se regăsea în relevanţa învăţăturilor Cursului pentru propria mea viaţă şi în disponibilitatea mea absolută, de a mă lăsa îndrumată către schimbare…
 
CUPRINS:
Introducere
PARTEA ÎNTÂI: DEVIEREA ÎN DIRECŢIA FRICII
Capitolul 1: O mică idee nebunească
Capitolul 2: Anxietate şi ashramuri
Capitolul 3: Ceva special Capitolul
4: Cere ajutorul!
PARTEA A DOUA: RĂSPUNSUL.
Capitolul 5: Punctul pe I
Capitolul 6: Relaţiile sunt teme de lucru
Capitolul 7: Clipa sfântă
Capitolul 8: Acceptarea propriei invitaţii
PARTEA A TREIA: MIRACOLUL
Capitolul 9: Spiritul a devenit prietenul meu
Capitolul 10: Iubirea învinge
Capitolul 11: Aşteaptă-te la miracole!
Capitolul 12: Dependent de Spirit
Un curs în miracole

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0405 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.