Declanșatorul. Minciuna care a schimbat lumea (The Trigger) (2 vol.)

Declanșatorul. Minciuna care a schimbat lumea (The Trigger) (2 vol.)
-5,1%
Preț: 148,00 lei
156,00 lei (-5,13%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 1536

DESCRIERE

Declanșatorul. Minciuna care a schimbat lumea (The Trigger) (2 vol.) - David Icke
 
... evenimentele din 11 septembrie au fost orchestrare de către un grup de oameni puternici și influenți, care au dorit să creeze o justificare pentru războiul împotriva terorismului și să își extindă puterea și controlul asupra populației. El argumentează că aceste evenimente au fost planificate și executate cu ajutorul unor agenții guvernamentale și că există multe dovezi care susțin această teorie. Evenimentele au fost folosite pentru a crea o cultură a fricii și pentru a justifica măsurile de securitate din ce în ce mai stricte care au fost implementate în întreaga lume.

Declanșatorul semnată de David Icke este o carte extrem de controversată, care investighează evenimentele din data de 11 septembrie 2001 și impactul lor asupra lumii. Această lucrare este rodul unor cercetări intense și a unei munci diligente și abordează teme precum Criza Bancară din 2008, Războiul împotriva Terorii, Agenda Transumanistă, Microciparea, Societatea fără numerar și multe altele.
 
În Declanșatorul, Icke examinează cine se află cu adevărat în spatele atacurilor din 11 septembrie și motivele pentru care turnurile gemene World Trade Center au trebuit să cadă. Autorul analizează minuțios aceste evenimente, dar și situația internațională care a urmat acestor atacuri.
 
Regăsim în această carte o analiză concisă și detaliată a evenimentelor din data de 11 septembrie, conform relatărilor oficiale ale personajelor implicate. Sunt prezentate și analizate declarațiile contradictorii ale liderilor politici și militari, precum și lipsa de interes din partea mass-media de a investiga și contesta versiunea oficială.
 
Cartea analizează riguros și planurile globaliste ale unor figuri politice notorii precum cei doi George Bush, Dick Cheney, Rudy Giuliani, Hillary Clinton, Oliver North și alții, personaje care au contribuit la distrugerea libertăților de care se bucurau americanii. Autorul arată cum aceștia manipulează și controlează societatea, spunând lucrurilor pe nume fără reținere și fără teamă.
 
David Icke aduce argumente solide și dovezi pentru a susține afirmațiile sale, contrazicând în mod argumentat și clar poveștile oficiale. El dezvăluie modul în care societatea actuală se află sub controlul unei Mâini Ascunse care urmărește dominația mondială și cum acest plan a fost pus în aplicare de-a lungul secolelor.
 
De asemenea, observăm cum în această carte David Icke prezice cu acuratețe modul în care cenzura și controlul informațiilor au fost aplicate în urma atacurilor din 11 septembrie, mai ales în contextul introducerii internetului pe scară largă către populație. Zi de zi, constatăm că toate avertismentele sale devin realitate. Care este punctul final? Eliminarea libertății umane și înlocuirea acesteia cu o societate controlată de inteligența artificială. Cartea Declanșatorul ne oferă o imagine sumbră și profund tulburătoare a realității actuale și a modului în care am ajuns aici. Cu toate acestea, David Icke ne lasă în finalul cărții și o rază de speranță. El ne îndeamnă să ne trezim la realitate și să începem să ne întrebăm cine sunt cu adevărat cei care dirijează situația globală și ce fel de lume ne-au pregătit.

Cei care au citit lucrările anterioare ale lui David Icke știu că el nu este un conspiraționist fără fundament, ci un cercetător minuțios care prezintă argumente solide și documentate. Declanșatorul se bazează pe aceleași principii solide de cercetare și prezintă dovezi care nu pot fi ignorate.
În concluzie, Declanșatorul este o carte profundă și provocatoare care oferă o analiză detaliată a evenimentelor din 11 septembrie și a impactului lor asupra lumii în care trăim astăzi. Este o carte care îi provoacă pe cititori să se gândească la modul în care evenimentele din 11 septembrie au influențat politica mondială și să ia în considerare posibilitatea că aceste evenimente nu au fost ceea ce par a fi.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0287 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.