De la recunostinta la bani

De la recunostinta la bani
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-639-244-0
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 272

DESCRIERE

De la recunostinta la bani. Experimentează 30 de zile de bucurie nestrămutată și recunoștință fără rezerve - Pam Grout
 
... adeseori considerăm că, folosindu-ne gândirea, vom reuși cumva să ne găsim calea de ieșire din probleme. Credem că, dacă depunem suficient efort mental, vom rezolva orice situație ce ne pune în dificultate. Însă această atitudine nu ne-a dus nicăieri...
 
Cartea „De la recunoștință la bani” ne învață altceva: să ne bazăm nu pe idei, ci pe recunoștință. Acest exercițiu facil și distractiv are puterea de a ne reconecta cu adevărata noastră natură. Știința a demonstrat că, atunci când privim lumea din perspectiva gratitudinii, când ne folosim atenția pentru a descoperi frumusețea și pentru a identifica minunile din lume, ne acordăm la frecvențe magice. Acest canal al bucuriei este cel mai puternic de pe planetă și singurul în stare să ne schimbe viața radical.
 
Recunoștința oferă un portal, un punct de intrare direct în inima câmpului de posibilități infinite, descris în altă carte semnată de Pam Grout: bestsellerul E2 (urmat de minunatul volum E3, ambele apărute la Editura For You). Când mulțumești, te plasezi pe o frecvență energetică care atrage miracolele și îți aduce bogăție. Află în ce constă abundența autentică și cum să-ți dezvolți adevăratul capital!

Există o mulțime de cărți despre recunoștință, dar niciuna nu este precum aceasta, care vine cu daruri reale: un semn, un totem, un răspuns și un cadou din lumea reală!
 
CUPRINS:
 
Introducere        
Partea I • Să înceapă jocurile
Capitolul 1. Frecvenţă
Capitolul 2. Pasivitate                    
Capitolul 3. Schimbă-ţi frecvenţa, schimbă lumea        
Partea a II-a • Propriul tău portofoliu „De la recunoştinţă la bani"
Capitolul 4. Cum să devii Warren Buffett al fericirii    
Capitolul 5. Abundenţa financiară e doar un efect secundar al adevăratelor tale bogăţii    
Partea a III-a • Start joc!
Capitolul 6. Treci peste linia de start şi revendică-ţi premiul: Un cuvânt (de fapt, un capitol) din partea sponsorului tău    
Capitolul 7. Singurul joc de societate de care ai cu adevărat nevoie    
Postfaţa     
Mulţumiri     
Despre autoare            
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0223 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.