De la minte la materie. Uimitoarea ştiinţă a modului în care creierul tău creează realitatea materială

De la minte la materie. Uimitoarea ştiinţă a modului în care creierul tău creează realitatea materială
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-343-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 360

DESCRIERE

De la minte la materie. Uimitoarea ştiinţă a modului în care creierul tău creează realitatea materială - Dawson Church
 
... ideea că „gândurile devin lucruri" e ceva obişnuit în ziua de azi, iar unii maeştri spirituali îi atribuie minţii puteri in¬finite, însă ce ne spun dovezile ştiinţifice despre scopul minţii umane de a transforma gândurile în realitate?
 
Noi cercetări şi descoperiri în epigenetică, neuroştiinţă, electromagnetism, psihologie, cimatică, sănătate publică şi fizică cuantică demonstrează că gândurile chiar sunt creatoare, în cartea de faţă, dr. Dawson Church examinează datele ştiinţifice şi arată exact modul în care mintea noastră creează forme materiale.
 
De la minte la materie conţine şi 150 de fotografii şi ilustraţii ce explică procesul prin care gândirea influenţează materia, precum şi studii de caz despre oameni care au trăit experienţe de materializare a gândurilor. Vei înţelege astfel enormul potenţial creator al minţii şi vei deprinde metode de a-ţi cultiva stări cerebrale remarcabile în viaţa de zi cu zi.
 
„Devenim tot mai încrezători în puterea nou descoperită de a crea o lume pozitivă şi începem să gândim cu îndrăzneală. Ne imaginăm cum poate să arate o lume fără războaie, foamete sau sărăcie. Această viziune imaterială subiectivă constituie embrionul realităţii materiale. Iată lucrarea pe care o facem acum împreună. Ne alăturăm milioanelor de oameni din întreaga lume care şi-au luat angajamentul către un viitor pozitiv pentru ei şi omenire şi producem un câmp irezistibil al iubirii. Câmpul iubirii pe care îl creăm nu i se opune nimănui. Nu judecăm, nu condamnăm şi nu ne plângem. Doar iubim." - Dr. Dawson Church
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte
Introducere. Metafizica întâlneşte ştiinţa
Capitolul 1. Modul cum creierul ne modelează lumea... 25
Capitolul 2. Cum energia construieşte materia... 60
Capitolul 3. Cum ne organizează emoţiile propriul mediu... 92
Capitolul 4. Cum modelează energia ADN-ul şi celulele corpului... 141
Capitolul 5. Puterea minţii coerente... 186
Capitolul 6. Antrenarea sinelui în sincronicitate... 252
Capitolul 7. Gândeşte dincolo de mintea locală... 319
Postfaţă. Unde ne poartă mintea în continuare... 329
Bibliografie... 334
Cuvinte de recunoştinţă... 353
Despre autor... 357

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0285 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.