De la lacrimi la triumf. Calatoria spirituala de la suferinta la iluminare

De la lacrimi la triumf. Calatoria spirituala de la suferinta la iluminare
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066392136
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 272

DESCRIERE

De la lacrimi la triumf. Calatoria spirituala de la suferinta la iluminare - Marianne Williamson
 
... dorinta noastra de a evita durerea este, de fapt, în detrimentul vietii noastre, deconectându-ne de cele mai profunde emotii si împiedicând adevarata vindecare si transcendenta spirituala.
 
În cartea De la lacrimi la triumf Marianne Williamson sustine ca noi, colectiv si individual, ne învatam sa evitam durerea si, prin aceasta, neglijam lucrarea spirituala a vindecarii. În loc sa ne permitem sa ne îmbratisam raul, îl amortim, îl tratam cu medicamente, îl respingem si ne redirectionam atentia, astfel încât sa nu ne confruntam cu el. Refuzând sa ne recunoastem suferinta, o prelungim – si ratam astfel ocazia unei întelepciuni profunde, limitându-ne în consecinta cresterea personala si oportunitatea de iluminare. Congelati prin negare, ramânem în picioare... Dar cu ce cost?!
 
Scrisa cu o compasiune calda si o întelepciune profunda, cartea De la lacrimi la triumf ne ofera o cale puternica spre iesirea din durere, catre constientizarea profunda a sentimentelor proprii, a vietii si a adevaratului Sine.

„Toti ne confruntam cu perioade din viata noastra când durerea de a trai este pur si simplu prea mult de suportat. Pentru unii dintre noi aceste experiente apar rar si, atunci când o fac, durerea este relativ redusa. Dar pentru altii durerea coplesitoare devine o povara si, prin urmare, le este greu sa gaseasca pâna si cea mai simpla alinare. Din ce în ce mai profund ne cufundam în fântâna propriilor noastre lacrimi, într-un întuneric ce pare fara de sfârsit. Ne întrebam de unde vine toata aceasta suferinta. si ne întrebam daca se va termina vreodata.
 
Vindecarea spirituala nu consta în negarea durerii tale, ci în faptul ca o simti pâna la capat si i-o predai lui Dumnezeu. si apoi miracolele încep sa apara...“  Marianne Williamson  
 
CUPRINS:
 
Prefata
Capitolul 1
Abandonarea suferintei noastre
Capitolul 2
Prin întuneric spre lumina    
Capitolul 3
Argumente împotriva anestezierii durerii    
Capitolul 4
Universul miraculos    
Capitolul 5
O cultura a depresiei        
Capitolul 6
Iertarea    
Capitolul 7
Iadul relatiilor, Raiul relatiilor     
Capitolul 8
Schimbarea noastra, schimbarea lumii    
Capitolul 9
învatând de la Buddha         
Capitolul 10
Lumina lui Moise         
Capitolul 11
Lumina lui Iisus                
Capitolul 12
De la lacrimi la triumf            
Multumiri   
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0329 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.