De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem?

De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem?
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 304

DESCRIERE

Dr. Caroline Myss a adus lumină asupra interacţiunilor ascunse dintre credinţe şi corp, suflet şi celulă, pentru a arăta cum „biografia noastră devine povestea corpului biologic” – după cum îi place să spună, în felul ei inimitabil.

În această nouă carte, autoarea se foloseşte de învăţăturile ei anterioare referitoare la cei şapte centri energetici ai corpului, pentru a oferi un program vital de auto-vindecare pentru bolile fizice şi spirituale.

Cu stilul ei caracteristic direct şi cu modul electrizant de a oferi informaţia, ea prezintă şi demontează cele cinci mituri despre vindecare, explicând contextele individuale în care oamenii se îmbolnăvesc fizic şi spiritual şi investesc în „ranologie”, arătând noi metode de a lucra cu provocările pe care le oferă cei şapte centri energetici.

Vizionară şi practică în acelaşi timp, „De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem?” prezintă o relatare nouă şi curajoasă despre dezvoltarea conştiinţei şi a spiritualităţii omeneşti de-a lungul vremii, examinând şi transformarea dinamică a atitudinilor faţă de vindecare, la nivel global.

Pentru a vă ajuta să rămâneţi pe calea vindecării, Dr. Myss vă oferă ritualuri şi rugăciuni prin care să căpătaţi o perspectivă simbolică asupra problemelor de viaţă şi să vă întăriţi puterea personală, conectându-vă la energia Divină universală. Viziunile inovatoare ale Dr. Myss cu privire la medicina energetică şi abordarea ei activă în vederea vindecării problemelor de viaţă şi a bolilor fizice vă vor ajuta să depăşiţi blocajele mentale care vă împiedică să vă faceţi bine.

CUPRINS:

Introducere: Ce este medicina energetică?... 6

PARTEA ÎNTÂI: DE CE OAMENII NU SE VINDECĂ

Capitolul 1:
Ranologia şi focul vindecător... 18
Capitolul 2:
Cele cinci mituri despre vindecare... 45
Capitolul 3:
Chakrele, erele astrologice şi formele de putere... 73
Capitolul 4:
începutul călătoriei spre puterea individuală şi simbolică... 114

PARTEA A DOUA:...ŞI CUM POT S-0 FACĂ

Capitolul 5:
Găsirea căii drepte prin haosul vindecării... 144
Capitolul 6:
Aprinderea focului lăuntric vindecător... 178
Capitolul 7:
Vizualizarea chakrelor... 222
Capitolul 8:
Folosirea chakrelor şi a Tainelor pentru vindecare... 248

Epilog:
Albă-ca-Zăpada şi cele şapte chakre... 279
Mulţumiri... 282

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0540 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.