De ce mint copiii? Cum pot incuraja parintii sinceritatea

De ce mint copiii? Cum pot incuraja parintii sinceritatea
Preț: 13,99 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 288

DESCRIERE

De ce mint copiii? Cum pot incuraja parintii sinceritatea
«Fiul meu Billy m-a minţit şi nu are decât cinci ani. Este normal?» «Michael minte tot timpul. Va depăşi această fază?» «Heather nu îmi spune ce face la întâlniri. Spune că nu este treaba mea, dar nu am oare dreptul să ştiu? Încerc doar să o protejez.» «Când copilul meu minte, îmi fac griji că eu fac ceva care îl determină să mintă.» Acestea sunt preocupări comune tuturor părinţilor, care pot afla din această carte motivele minciunilor, când înduioşătoare, când deranjante ale copiilor, evoluţia minciunilor în funcţie de vârstă şi modalităţi eficiente de a gestiona aceste minciuni şi de a încuraja sinceritatea copiilor.
Paul Ekman este profesor de psihologie la University of California Medical School în San Francisco şi specialist în problema expresiei emoţiilor şi a minciunii, autor a numeroase cărţi pe aceste teme.
CUPRINS:
Mulţumiri Marile mize ale minciunii Capitolul 1. Gogoși, trucuri și fanfaronade: nuanţele înţelesului și motivaţia minciunii Capitolul 2. De ce unii copii mint mai mult decât alţii Capitolul 3. Minciuna la diferite vârste Capitolul 4. Cum vede un adolescent minciuna (de Tom Ekman) Capitolul 5. Cum pot gestiona părinţii minciunile copiilor? (de Mary Ann Mason Ekman) Capitolul 6. Depoziţiile copiilor în sălile de judecată: criza abuzului sexual (de Mary Ann Mason Ekman) Epilog Apendice Note

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0390 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.