De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata

De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8758-69-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 512

DESCRIERE

De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata - David Michie
 
... in ziua de azi, este la ordinea zilei ca atenţia să ne fie distrasă. Gândurile noastre rătăcesc ba la ceea ce avem de făcut mâine, ba la ceea ce nu a mers bine ieri. Până şi lucrurile care ne aduc plăcere, precum savurarea unei ciocolate, nu primesc toată atenţia noastră. Ratăm chiar şi plăcerea care ne este la îndemână!
 
Recurgând deopotrivă la învăţăturile budiste şi la ştiinţa  contemporană, autorul ne învaţă cum să experimentăm o minte despovărată de stres şi plictiseală. Valorificând puterea practicii mindfulness şi a meditaţiei, descoperim tot ceea ce avem nevoie pentru a fi împliniţi, productivi şi fericiţi!
 
În De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata, David Michie ne oferă mijloacele prin care ne putem reconecta mintea la fericire.
 
Mindfulness înseamnă să acordăm atenţie momentului prezent, în mod deliberat şi fără simţ critic – şi cercetările ştiinţifice au dovedit că cei care practică mindfulness se bucură de o multitudine de beneficii:
• Un sistem imunitar mai puternic
• Mai multă uşurinţă în a renunţa la obiceiuri nesănătoase
• Stimă de sine îmbunătăţită
• Claritate mentală mărită
• Memorie mai fidelă
• O stare de bine generală
 
...în zilele noastre, nicio şcoală de management care se respectă nu este completă fără un program de leadership de tip mindful. Cei mai mari adeţi, cei mai de renume sportivi şi artişti din lume folosesc tehnici împrumutate din practica mindfulness. Mindfulness este o metodă de bază în practicile din ce în ce mai populare de genul yoga, tai chi şi diverse arte marţiale. Programele de meditaţie sunt, în mod demonstrabil, printre cele mai de succes aplicate în închisori, pentru a reduce rata de recidivă...
 
CUPRINS:
 
l. Mindfulness este cu adevărat mai bun decât ciocolata?
2. Ce este mindfulness şi de ce este important?    
3. Cum să meditezi            
4. Beneficiile meditaţiei şi ale practicii mindfulness
5. Cum mindfulness aduce beneficii companiilor    
6. Zece idei pentru a face din meditaţie un obicei
7. Cum să aplici mindfulness în viaţa de zi cu zi
8. Călătoria noastră mindfulness
9. Cum mindfulness ne face mai fericiţi
10. Ce este mintea?                
11. Cum să meditezi asupra propriei minţi
12. Vindecarea si mintea            
Epilog            
Mulţumiri   

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0678 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.