Darul prezenţei conştiente. Ghid de mindfulness pentru femei

Darul prezenţei conştiente. Ghid de mindfulness pentru femei
Preț: 46,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-95403-5-0
Anul publicării: 2023
Pagini: 272

DESCRIERE

Darul prezenţei conştiente. Ghid de mindfulness pentru femei - Caroline Welch
 
... există o modalitate pin care să fim mai calme şi mai stăpâne pe situaţie? Mai liniştite şi mai lipsite de griji? Mai concentrate şi mai puţin distrase? Poate folosim deja metode şi comportamente care ne ajută să ne păstrăm starea de bine?

Singura constanta in viata este schimbarea. Evident, nu putem sa schimbam ceea ce se intampla cu noi sau in jurul nostru, insa putem sa schimbam modul in care ne raportam la aceste evenimente, prin puterea transformatoare a prezentei constiente. Aceasta este o stare de spirit care poate literalmente sa ne modifice creierul prin neuroplasticitate, acea abilitate a creierului de a evolua permanent pe toata durata vietii.

Răspunsul la intrebarile de mai sus este un „Da" răsunător. Starea mentală de Prezenţă conştientă poate fi exact ceea ce avem nevoie în viaţa noastră.

Prezenţa conştientă este o stare de spirit de calm, limpezime, deschidere, ce poate fi numită pur şi simplu mindful-ness sau conştientizare atentă. Înseamnă să fim conştienţi, acordând atenţie la ceea ce se întâmplă fără să ne lăsăm influenţaţi de judecăţile sau opiniile noastre. Prezenţa este o resursă naturală gratuită, disponibilă oriunde şi oricând. Nu ai nevoie de echipament special. A fi mai atenţi sau prezenţi ne poate aduce în viaţă multe îmbunătăţiri demonstrate prin studii, de la sănătatea noastră fizică, la relaţiile noastre. Când suntem prezenţi, suntem conştienţi de suişurile şi coborâşurile vieţii, sporindu-ne capacitatea nu doar de a face faţă dificultăţilor, ci şi de a fi mai fericiţi.

CUPRINS:

Introducere

Prima parte. Puterea Prezenţei conştiente

Partea a doua. Prezenţa conştientă şi Scopul

Partea a treia. Prezenţa conştientă şi Pivotarea

Partea a patra. Prezenţa conştientă şi Prioritizare

Principiile de zi cu zi ale Prezenţei conştiente
20 de sugestii pentru a trăi cu Prezenţa conştientă
 
 
Alte resurse
Mulţumiri
Note

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0376 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.