Darul constelatiilor. Suflet pierdut, suflet regasit

Darul constelatiilor. Suflet pierdut, suflet regasit
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786303051444
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 256

DESCRIERE

Darul constelatiilor. Suflet pierdut, suflet regasit - dr. Elena Barbu, Florentina Fantanaru
 
Mulți dintre noi ne căutăm fericirea departe de cei care ne-au oferit darul vieții, alegem să ne lăsăm în urmă rădăcinile care ne dor și să ne croim propriul destin. Însă dacă, de fapt, astfel, nu facem decât să ne îndepărtăm de esența noastră și de rănile pe care suntem chemați să le vindecăm în sistemul familial.
 
Trecutul familiei tale este oglinda care îți permite să descoperi cine ești cu adevărat.

Părinţii dăruiesc şi copiii primesc. Viața curge de sus în jos, ca râul spre ocean. Fiecare generație acceptă durerea, înainte de a-și revendica iubirea.

Toți aparținem unui sistem familial, cu toate legăturile vizibile și invizibile care ne unesc. Când într-o familie cineva este uitat sau exclus, a avut un destin greu, a trăit o nedreptate sau o iubire neîmplinită, curgerea iubirii de la o generație la alta este oprită și copiii sunt primii care simt efectele acestei schimbări.

Dr. Elena Barbu, medic primar în Radiologie-Imagistică Medicală, a observat, în cei 25 de ani de carieră, cum unii copii acceptau mai ușor darul vieții, atunci când acesta venea din partea unor părinți împăcați cu propriile familii și cu destinele lor. Alții, dimpotrivă, se îmbolnăveau și oglindeau durerea și lacrimile neplânse ale predecesorilor lor, atunci când în acea familie avusese loc o tragedie. Întrebările fără răspuns din practica sa medicală au determinat-o pe autoare să caute răspunsuri care au ajuns la sufletul familiei și la loialitățile invizibile din spatele bolilor și al eșecurilor în dragoste și carieră.

CUPRINS:

Cuvânt-înainte
Capitolul 1 - Iubirea se învață
Capitolul 2 - Suflet pierdut, suflet regăsit
Capitolul 3 - Cale predestinată?
Capitolul 4 - Unde găsim fericirea?
Capitolul 5-Secretele din neam
Capitolul 6-Ce moştenim?
Capitolul 7 - Trauma avortului
Capitolul 8 - Partenerul potrivit
În loc de încheiere
Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0288 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.