Cuvinte alese - Dumitru Constantin Dulcan

Cuvinte alese - Dumitru Constantin Dulcan
Preț: 70,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786067979428
Anul publicării: 2022
Pagini: 274

DESCRIERE

Cuvinte alese - Dumitru Constantin Dulcan
 
... suntem cu toții rezultatul unei rațiuni care traversează întreaga existență de la astre până la ultimul grăunte de nisip.
 
Avem cu toţii o singură rațiune: aceea de a fi în acord cu intenţia primă a creației - indiferent de modul în care ne interpretăm originea. Dispunem acum de argumente ştiinţifice prin care înţelegem că nu suntem singuri într-un univers indiferent și rece la patimile şi suferinţele noastre, că nu ne-am născut întâmplător, ci cu un rost bine precizat.  Fiecare dintre noi îşi ocupă locul său în Univers, în virtutea unei gândiri înscrise dincolo de noi. Acest rost ne conferă motivaţia de a fi și calea de eliberare, de salvare.
 
Într-un sens mult mai larg, eu văd conştiinţa ca pe o matrice primară, un câmp cuantic, deci cu suport energetic, modulat în informația exprimă toate potențialitățile morfogenetice şi funcționale, nu numai ale creierului, ci ale întregului organism. Este evident că se exprimă, la modul conștient, prin creier, dar prin componentele sale, care țin de ceea ce numim inconştient, este prezentă la nivelul tuturor celulelor noastre. Întreaga noastră structură, de la celule la organe și sisteme, este doar anatomie. Ceea ce le animă, le imprimă o funcționalitate, deci viață, este câmpul conştiinţei noastre, care pune chimia să funcționeze, ADN-ul să se implice, anatomia să se mobilizeze.

CUPRINS:
 
despre
Cuvinte alese
ADEVĂR
CONŞTIINŢĂ
CRIZĂ.
EVOLUŢIE.
FIZICA CUANTICĂ.
GÂNDIRE
IISUS.
INSTINCTE.
INTELIGENȚĂ.
ISTORIE.
LUMEA SPIRITUALĂ.
MOARTE
OM
PERSONALITĂȚI
PUTEREA GÂNDULUI
RELIGIE
SĂNĂTATE
IUBIRE.
SINE ÎNSUŞI.
SOCIETATE
SURSA VIEŢII.
ȘTIINȚĂ
UNIVERS
VIAȚĂ
Date despre autor.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0353 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.