Cuvantul tau este bagheta magica

Cuvantul tau este bagheta magica
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786068894683
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 192

DESCRIERE

Cuvantul tau este bagheta magica - Florence Scovel Shinn
 
Cuvântul tău este bagheta magică oferă oamenilor afirmațiile pe care trebuie să le rostească pentru a-și recăpăta succesul, sănătatea, liniștea și prosperitatea.

Fie că este vorba despre iubire, bani, relații, sănătate, prosperitate sau carieră, în acest volum vei regăsi cele mai importante afirmații pentru atingerea succesului și a fericirii.

„Omul are puterea de a schimba o situație nefericită fluturând deasupra ei bagheta cuvântului său. În locul tristeții apare bucuria, în locul bolii apare sănătatea, în locul lipsei apare belșugul.“

Iisus Hristos a subliniat puterea cuvântului: „Căci din cuvintele Tale te vei întemeia și din cuvintele Tale vei fi osândit" şi,, moartea și viața sunt în puterea limbii.

Deci omul are puterea de a schimba o situație nefericită fluturând deasupra ei bagheta cuvântului său. În locul tristeții apare bucuria, în locul bolii apare sănătatea, în locul lipsei apare belşugul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0344 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.