Cum sa te simti mai bine, sa te faci mai bine, sa ramai mai bine

Cum sa te simti mai bine, sa te faci mai bine, sa ramai mai bine
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-719-166-0
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 304

DESCRIERE

Cum sa te simti mai bine, sa te faci mai bine, sa ramai mai bine. Terapie profunda de autoajutorare pentru emotiile tale - Albert Ellis
... trebuie cu orice preţ să treci examenul de admitere?
... se cuvine ca soţul sau soţia ta să-ţi acorde mai mult timp?
... este imperios necesar să fii apreciat la serviciu?
Desigur că îţi doreşti să fie aşa şi ar fi bine şi plăcut dacă aceste lucruri s-ar întâmpla. Dar viaţa nu se desfăşoară întotdeauna după cum ne dorim noi. Vestea bună este, însă, că tu şi numai tu alegi cum să te simţi. Tu alegi dacă o situaţie este o catastrofă sau o problemă obişnuită de viaţă, ce poate fi înţeleasă şi depăşită. Această carte îţi oferă numeroase tehnici şi metode practice, uşor de aplicat, prin care să poţi schimba felul în care te raportezi la evenimentele de zi cu zi, astfel încât ele să devină mai nuanţate, mai suportabile, mai puţin înfricoşătoare. Utilizând exemple din viaţa oamenilor obişnuiţi, te invită şi pe tine, cititorule, să redevii stăpânul gândurilor şi al vieţii tale.
Albert Ellis, psiholog şi psihoterapeut, fondatorul terapiei comportamentale raţional-emotive (REBT), a scris peste 80 de cărţi. A fost preşedintele Societăţii pentru Studiul Ştiinţific al Sexualităţii. Este considerat unul dintre iniţiatorii revoluţiei sexuale în America. În anul 2013, Asociaţia Psihologilor din America i-a conferit postum Premiul pentru contribuţii deosebite în domeniul psihologiei. De acelaşi autor, la Editura Trei au mai apărut Cum să trăim alături de un „nevrotic" acasă şi la locul de muncă şi Sex fără vinovăţie în secolul XXI.
CUPRINS:
Introducere 1. Diferenţa dintre a te simţi mai bine şi a te face mai bine 2. Nu te limita doar să te simţi mai bine, fă-te mai bine! 3. Să te simţi mai bine şi să te faci mai bine 4. Cum să te simţi mai bine I: Metode de gândire şi de filosofare 5. Cum să te simţi mai bine II: Metode emoţionale, evocatoare şi experienţiale 6. Cum să te simţi mai bine III: Metode comportamentale şi de acţiune 7. Cum să te faci mai bine I: Metode de gândire şi de filosofare 8. Cum să te faci mai bine II: Mai multe metode de gândire şi de filosofare 9. Cum să te faci mai bine III: Şi mai multe metode de gândire şi de filosofare 10. Cum să te faci mai bine IV: Metode emoţionale, evocatoare şi experienţiale 11. Cum să te faci mai bine V: Metode comportamentale şi de acţiune 12. Cum să te faci mai bine VI: Metode realiste, logice şi pragmatice 13. Cum să rămâi mai bine I: Evitarea credinţelor-emoţiilor-comportamentelor autoperturbatoare 14. Cum să rămâi mai bine II: Evitarea metodelor de schimbare neelegante 15. Cum să rămâi mai bine III: Punerea în aplicare a hotărârii de a schimba ceea ce poţi să schimbi 16. Ultimele învăţături ca să te simţi mai bine, să te faci mai bine şi să rămâi mai bine Bibliografie selectivă

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0391 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.