Cum să te iubești - Louise Hay
40,00 lei
42,00 lei (-4,76%)

Cum să te iubești - Louise Hay

Cum să te iubești - Louise Hay
-4,8%
Preț: 40,00 lei
42,00 lei (-4,76%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-639-564-9
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 144

DESCRIERE

Cum să te iubeşti. Jurnal ghidat pentru a-ţi descoperi puterea şi frumuseţea interioară - Louise L. Hay
 

... când vorbesc despre a te iubi, nu mă refer la vanitate sau aroganţă. Ele nu se bazează pe adevărata iubire de sine, ci pe teamă. Ci mă refer la a te respecta cu adevărat şi a preţui miracolul incredibil care eşti. Pentru că fiecare dintre noi este cineva cu adevărat fabulos. Suntem expresii divine şi magnifice ale vieţii, doar că trebuie să ştim asta. Şi, când o facem, e ca şi cum am fi în ton cu întregul Univers şi totul curge armonios în viaţa noastră.
 
În paginile ce urmează îţi voi împărtăşi câteva dintre ideile mele despre cum poţi ajunge la punctul în care să te iubeşti cu adevărat. Pentru că, atunci când înţelegi aceste principii de bază şi eşti dispus să le practici cu consecvenţă, schimbările pe care le vei face în toată viaţa ta vor fi uimitoare.
 
Aşa că hai să începem chiar acum, în acest moment, să alegem iubirea! Este cea mai puternică forţă vindecătoare ce există.
...
Dacă ai fost crescut cu convingerea că trebuie să „munceşti din greu" pentru a-ţi câştiga existenţa, renunţă acum la această convingere! Foloseşte această afirmaţie: „Am propriul meu set de talente şi abilităţi, pe care viaţa le apreciază." Sau: „Merit tot ce e mai bun şi accept asta acum. Toate nevoile şi dorinţele mele sunt satisfăcute înainte ca eu să le cer."
 
Continuă să-ţi repeţi afirmaţia până când mentalitatea ţi se schimbă. Fă ceea ce iubeşti, iar banii vor veni. Iubeşte ceea ce faci, iar banii vor veni.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0238 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.