Cum sa te faci dorita de toti barbatii

Cum sa te faci dorita de toti barbatii
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-588-776-3
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 160

DESCRIERE

Cum sa te faci dorita de toti barbatii - Marie Forleo
Din acest ghid prietenos vei afla:
• Cinci adevăruri pe care fiecare femeie irezistibilă trebuie să le stie • Sapte năravuri ale femeilor extrem de neatrăgătoare • Opt secrete pentru a-i fermeca pe bărbaţi Un lucru trebuie să-ţi fie limpede: această carte nu se aseamănă defel altora pe care le-ai citit, privitoare la relaţii ori la întâlniri amoroase. Aici nu există reguli prestabilite, nu sunt însiruite sfaturi despre cum să-ţi găsesti un soţ într-o lună de zile, nu ţi se explică de ce esti vinovată fiindcă bărbatul visurilor tale încă nu s-a ivit. Aruncă la cos toate cărţile care îţi dau astfel de poveţe si care îţi propun tot felul de stratageme! În loc de asta, concentrează-te asupra propriei persoane, pentru a deveni mai atrăgătoare în orice situaţie. Pregăteste-te pentru un curs intensiv, dar amuzant, privind căile de a te face dorită, fii gata pentru o lecţie despre cum să te preţuiesti, să-ţi reclădesti încrederea în sine, să redevii optimistă. Odată ce îţi vei constientiza calităţile unice si farmecul natural, vei fi uimită să descoperi cât de irezistibilă vei apărea în ochii celor din jur. Lumea are nevoie de femeia inteligentă, frumoasă si seducătoare care se ascunde în sinea ta — iar acum a venit momentul să o descătusezi…
…………….
Marie Forleo este o întreprinzătoare plină de dinamism, care îi învaţă pe ceilalţi cum să fie absolut autentici, expresivi şi plini de vitalitate prin puterea prezenţei. Vorbitoare iscusită, cu o abordare de gen „spune totul pe şleau“, Marie adoptă un stil ce întruneşte aprecierile unei audienţe largi şi diverse. Ieşind din tipare, Marie şi-a făurit o carieră multifaţetată, fiind scriitoare, oratoare, lifestyle coach, dansatoare/coregrafă şi antrenoare de fitness.
CUPRINS:
Prefaţă PARTEA I TRUCURI PENTRU A TE FACE DORITĂ DE BĂRBAŢI (ŞI DE RESTUL LUMII) Capitolul 1 Introducere în irezistibilitate Capitolul 2 Cele cinci adevăruri pe care fiecare femeie irezistibilă trebuie să le ştie Capitolul 3 Cele şapte năravuri ale femeilor extrem de neatrăgătoare — sau obstacolele care te împiedică să te faci dorită de toţi bărbaţii PARTEA A II-A OPT SECRETE PENTRU A-I ATRAGE PE BĂRBAŢI Capitolul 4 Secretul nr. 1: La naiba cu regulile! Capitolul 5 Secretul nr. 2: Aruncă lista care enumeră calităţile bărbatului ideal Capitolul 6 Secretul nr. 3: În confruntarea „bărbaţi contra femei“, toată lumea pierde Capitolul 7 Secretul nr. 4: Părinţii tăi nu te-au stricat (şi chiar dacă ar fi făcut-o…) Capitolul 8 Secretul nr. 5: Renunţă la povestea ta Capitolul 9 Secretul nr. 6: Nu te mai plânge şi începe să te implici — sau cum şi unde să întâlneşti mai mulţi bărbaţi decât poţi duce Capitolul 10 Secretul nr. 7: Fă-ţi (rost de) o viaţă şi păstreaz-o — sau cum să-l faci să vrea mai mult, mai mult, mai mult Capitolul 11 Secretul nr. 8: Ambalajul perfect — sau cum să fii non-stop o delicioasă, formidabilă, incredibilă, irezistibilă fată superbă PARTEA A III-A SĂ PUNEM TOTUL CAP LA CAP Capitolul 12 Întrebări frecvente: 21 de răspunsuri la cele mai arzătoare dileme legate de întâlniri Capitolul 13 Şi acum, ce urmează?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0302 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.