Cum sa te conectezi cu natura

Cum sa te conectezi cu natura
Preț: 27,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786069801017
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 160

DESCRIERE

Cum sa te conectezi cu natura - Tristan Gooley
 
...în 1943, psihologul american Abraham Maslow a propus o teorie bazată pe ierarhizarea nevoilor umane. A sugerat că dezvoltarea sănătoasă urmează o secvenţă care progresează de la cele mai elementare nevoi, cum ar fi apa şi adăpostul, către nevoi mai complexe, emoţionale, precum respectul şi stima de sine. Este o idee care se oglindeşte în paşii necesari pentru a forma o conexiune profundă cu natura.

Strămoşii noştri au apreciat subconştient, probabil, că o discuţie despre stima faţă de sine avea o prioritate scăzută dacă mureau de foame sau îngheţau de frig. Dar oamenii moderni "sofisticaţi" îşi permit să creadă că aceste stadii timpurii, inferioare, ale ierarhiei se află în trecut şi au puţină relevanţă pentru vieţile noastre astăzi. Dar aceasta este o greşeală. Dacă urmărim să stabilim o legătură profundă cu mediul nostru înconjurător, nu putem începe de sus. Câteva dintre primele zone care trebuie explorate sunt modalităţile practice prin care ne putem reconecta cu natura...
 
CUPRINS:
 
I.    Introducere    
II.    Tărâmul din faţa noastră
III.    Găsirea unei căi
IV.    Apropierea    
V.    Legătura reală
Temă pentru acasă
Mulţumiri pentru imagini
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0259 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.