Cum sa scrii ca un autor de bestseller

Cum sa scrii ca un autor de bestseller
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-048-175-1
Anul publicării: 2021
Pagini: 320

DESCRIERE

Cum sa scrii ca un autor de bestseller - Tony Rossiter
 
Cine nu a visat să scrie un bestseller? Pentru majoritatea dintre noi, acest lucru rămâne doar un vis.
 
însă este posibil să scrii un bestseller, chiar dacă eşti un autor necunoscut. Şansele sunt mici, însă nu imposibile. Dacă cineva a reuşit să scrie un bestseller în trecut, cineva o va face şi în viitor. De ce să nu fii tu acea persoană?
 
Nu există nicio formulă magică ce garantează succesul. Nu există doi autori care să scrie la fel sau care să formuleze aceleaşi opinii despre procesul scrierii. Punctele de referinţă de la finalul fiecărui capitol sunt diferite - şi uneori se contrazic. Ce funcţionează în cazul unui autor nu va funcţiona şi pentru altul.
 
Arta de a scrie este un lucru personal şi individual, iar fiecare dintre noi trebuie să găsească propria modalitate de a o face. Acest lucru înseamă de obicei încercări, greşeli şi multe pagini rescrise.
 
Poate că J. K. Rowling este scriitoarea contemporană cu cel mai mare succes din Marea Britanie, cu vânzări de peste 238 de milioane de lire sterline, însă prima ei carte din seria Harry Potter a fost respinsă de 12 edituri. Când vine vorba de identificarea unui bestseller, editurile nu au o performanţă incredibilă. Este important să rezişti în faţa numeroaselor refuzuri.
 
Dacă ai timpul şi îndeletnicirea necesare pentru a-ţi promova propriile cărţi, poţi încerca să le publici singur. Indiferent ce cale alegi, această carte îţi va îmbunătăţi şansele de succes.
 
Există numeroase cârţi care te învaţă cum să scrii. Unele susţin că te vor învăţa să scrii un bestseller şi conţin numeroase capitole în care tratează subiecte precum intriga, caracterizarea personajelor, dialogul etc.
 
Această carte este diferită. Nu îţi va spune cum să scrii, ci îţi va arăta cum au scris alţii. Imitarea metodei de scriere - mai degrabă decât conţinutul - a unei cărţi reprezintă un mod excelent de a stăpâni arta scrisului...
 
CUPRINS:
 
Introducere
Jane AUSTEN
J. G. BALLARD
Alan BENNETT
Maeve BINCHY
Charlotte BRONTE
Emily BRONTE
Dan BROWN
BilI BRYSON
Anthony BURGESS
John le CARRE
Lewis CARROLL
Raymond CHANDLER
Tracy CHEVALIER
Lee CHILD
Agatha CHRISTIE
Harlan COBEN
Roald DAHL
James ELLROY
J. G. FARRELL
Helen FIELDING
Ian FLEMING
Ford Madox FORD
Kenneth GRAHAME
Graham GREENE
John GRISHAM
Thomas HARDY
Robert HARRIS
Ernest HEMINGWAY
James HERBERT
James HERRIOT
Aldous HUXLEY
Howard JACOBSON
Stephen KING
Harper LEE
Elmore LEONARD
Hilary MANTEL
Andy McNAB
Michael MORPURGO
George ORWELL
Beatrix POTTER
Ian RANKIN
Ruth RENDELL
J. K. ROWLING
Salman RUSHDIE
C. J. SANSOM
Dr. SEUSS
Georges SIMENON
Martin Cruz SMITH
Robert Louis STEVENSON
Evelyn WAUGH
 
Bibliografie
Multumiri

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0398 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.