Cum să scapi de oboseală. 5 pași pentru redobândirea energiei

Cum să scapi de oboseală. 5 pași pentru redobândirea energiei
Preț: 44,95 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-46-9632-1
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 240

DESCRIERE

Cum să scapi de oboseală. 5 pași pentru redobândirea energiei - Karina Antram
 
... nu este normal să te simți mereu obosit. Când ești epuizat din punct de vedere psihic sau fizic, chiar și lucrurile cele mai ușoare pot să ți se pară o corvoadă, iar într-o lume în care granițele dintre viața profesională și cea personală devin tot mai neclare, este cu neputință uneori să găsești timpul necesar odihnei, relaxării și recăpătării echilibrului sufletesc.
 
Dar ce poți face atunci când, prins în vârtejul existenței cotidiene, pur și simplu nu înțelegi de ce ești obosit? Karina Antram, specialistă în nutriție și coaching, a elaborat o metodă în cinci pași cu ajutorul căreia vei putea să afli răspunsul la această întrebare și să rezolvi definitiv problema surmenajului. Simplitatea soluției constă în faptul că nu va trebui să renunți cu totul la unele obiceiuri, nici să urmezi o dietă strictă, ci să faci treptat mici schimbări în ceea ce privește stilul de viață și mai ales felul în care te hrănești. Astfel vei putea să-ți redobândești energia, te vei simți mai bine și te vei bucura cu adevărat de viață.

Din Cuprins:
• De ce sunt atât de obosit?
• De ce nu au medicii toate răspunsurile?
• Alimentează-ți organismul
• Ajută-ți intestinul
• Optimizează-ți somnul și programul de exerciții fizice
• Revigorează-te cu suplimente alimentare
• Valorifică-ți puterea creierului
 
Karina ANTRAM este specialistă în nutriţie şi coaching. Absolventă a College of Naturopathic Medicine, a început să fie foarte interesată de domeniul sănătăţii şi al stării de bine după ce a avut ea însăşi probleme de sănătate care au determinat‑o să apeleze la practicile naturopate. Înainte de a deveni nutriţionist, a lucrat timp de 15 ani ca manager de resurse umane pentru organizaţii precum The Boston Consulting Group şi Deloitte. A studiat biomedicina la The Institute of Optimum Nutrition din Marea Britanie, iar în prezent face parte din trei organisme ce reglementează în această ţară activitatea în domeniu: British Association for Nutrition and Lifestyle Medicine, Association of Naturopathic Practitioners şi Complementary and Natural Healthcare Council. Este de asemenea membră a Institute of Functional Medicine, cu sediul în SUA, şi a absolvit managementul la University Business School din Leeds.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Medicina/Sanatate

Created in 0.0513 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.