Cum să ne găsim duhovnic și să viețuim sub călăuzirea lui

Cum să ne găsim duhovnic și să viețuim sub călăuzirea lui
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8633-40-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 120
Categoria: Religie

DESCRIERE

Cum să ne găsim duhovnic și să viețuim sub călăuzirea lui - Editura de Suflet
 
... creștinii zilelor noastre se confruntă adeseori cu problema aflării unui duhovnic, a unui povățuitor încercat, cu a cărui binecuvântare să poată duce la împlinire toate lucrările cele de folos sufletului, mergând la el cu statornicie pentru a-și mărturisi păcatele și gândurile.

Adeseori, despre o mărturisire amănunțită a creștinului nu poate fi vorba, timpul fiind – mai ales la marile praznice – prea scurt ca oamenii să‑și poată revărsa tot ce au în suflet. Prin urmare, credincioșii simt deseori o nemulțumire duhovnicească profundă. Dorința de a afla un bătrân care să ne asculte gândurile și să ne dea un sfat de folos rămâne, astfel, pentru mulți un vis neîmplinit...

Cartea de față încearcă să dezvăluie trăitorilor ortodocși calea către aflarea unui duhovnic iscusit, sub a cărui îndrumare părintească să poată păși cu bună rânduială pe calea cea mântuitoare.
 
CUPRINS:
 
Cuvant inainte
Ce reprezinta pentru crestin parintele duhovnic
Binecuvantare ori sfat duhovnicesc
Cum sa aflam un parinte duhovnicesc si sa vietuim sub carmuirea lui
Ce este un parinte duhovnicesc
Despre duhovnic si legatura noastra cu acesta
Reflectii asupra duhovniciei
Despre duhovnicie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0244 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.