Cum sa imbunatatim disciplina copiilor la scoala

Cum sa imbunatatim disciplina copiilor la scoala
Preț: 14,99 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 304

DESCRIERE

Cum sa imbunatatim disciplina copiilor la scoala - Ross W. Greene
…această lucrare este dedicată unei teme de stringentă actualitate: comportamentul indisciplinat al unor copii la şcoală. Numărul mare de incidente din instituţiile de învăţământ demonstrează că pedepsele, oricât de severe ar fi, nu reprezintă o cale eficientă de educare. Adulţii implicaţi, profesori şi părinţi, se simt copleşiţi şi se află în căutarea altor căi de a comunica eficient cu copiii pentru a rezolva problemele lor de comportament.
Dacă în mod obişnuit adulţii pornesc, în principiu, de la concepţia "Copiii se comportă bine dacă VOR" şi interpretează un comportament nepotrivit al celor mici drept rea-voinţă din partea lor, autorul oferă argumente solide în favoarea ideii "Copiii se comportă bine dacă POT", subliniind faptul că, atât timp cât copiii nu au dezvoltate aptitudini pentru a face faţă unor situaţii stresante, nu au cum să reacţioneze adecvat, iar rolul adulţilor este de a descoperi abilităţile nedezvoltate şi de a-i ajuta pe aceştia să le deprindă.
 
Cartea cuprinde metode de identificare a acestor abilităţi nedezvoltate, oferind numeroase exemple de situaţii întâlnite în şcoală. Se constituie ca un ghid practic pentru o colaborare de succes între părinţi, profesori şi copii.
 
CUPRINS:
Introducere
1. Şcoala vieţii
2. Copiii se comportă bine dacă pot
3. Planuri de lecţie
4. Să începem
5. Câteva obstacole
6. Cireaşă de pe tort
7. De comun acord
8. Şcoala minţii
9. Vieţi în balanţă

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0379 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.