Cum să cocreezi folosind limbajul secret al universului

Cum să cocreezi folosind limbajul secret al universului
-10,3%
Preț: 35,00 lei
39,00 lei (-10,26%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9651-49-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 208

DESCRIERE

Cum să cocreezi folosind limbajul secret al universului. Foloseşte astrologia pentru a avea mai multă putere asupra propriei vieţi - Pam Gregory
 
... această carte nu a fost scrisă pentru a te ajuta să-ţi înţelegi întreaga hartă natală, căci aceasta ar depăşi scopul unei singure cărţi: astrologia este un subiect foarte vast. Nu se va insista nici către părţile mai vizibile, mai evidente din harta ta; ci se va focusa pe cea mai adâncă, mai misterioasă şi mai secretă parte a hărţii tale, cea care este cel mai puţin înţeleasă în astrologia vestică. Dacă doreşti, poţi pur şi simplu să citeşti cartea de la un capăt la altul, dar ai rata astfel o mare oportunitate, în ceea ce priveşte înţelegerea de sine.
 
Această carte este menită să fie un material de lucru, prin care tu să-ţi creezi propria alchimie, folosindu-ţi propria hartă natală pe care o poţi descărca gratuit de pe website-ul meu, folosind data, ora şi locul naşterii, pentru a te ajuta să răspunzi la întrebarea: „De ce sunt aici?". Pe măsură ce vei parcurge acest volum, vei începe să cocreezi conştient şi să înţelegi care este cel mai bun mod în care poţi face asta pentru propria viaţă.
 
 Harta natală este complet unică, doar a noastră, şi aceasta este determinată de ora, data şi locul naşterii. Este harta individuală a vieţii noastre, care ne oferă cadrul practic pentru a ne ghida, lucrând in acelaşi timp la un nivel profund sufletesc.  A doua jumătate a acestei cărţi este una extrem de practică, conducându-te pas cu pas prin modalităţi în care poţi începe să manifeşti cu putere, prin aliniere, propria hartă natală. Îţi vei focusa atenţia pe o parte deosebit de profundă a hărţii tale şi îţi voi împărtăşi nişte căi practice prin care poţi începe să trăieşti asta.
 
CUPRINS:
 
Note către cititor
1. Călătoria
2. Limbajul secretai Universului
3. Cum ne creăm Realitatea?
4. Să ne înţelegem tiparul UNIC
5. Şoaptele Sinelui tău din viitor
6. Contextul cotidian
7. Crearea Sinelui tău viitor
8. Lunaţiile, factori declanşatori în Marele Plan
9. Perioada de Putere 2017-2020
Postfaţă
Bibliografie şi lecturi recomandate
Notele traducătorului

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0307 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.