Cum să ai viața sexuală pe care ți-o dorești

Cum să ai viața sexuală pe care ți-o dorești
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-94774-5-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 284

DESCRIERE

Cum să ai viața sexuală pe care ți-o dorești - dr. Tammy Nelson
 
... in multe relații de cuplu, după etapa romantică, în care ne simțim plini de viață și de energie, iar sexul este minunat, urmează și o etapă de somn. În această etapă a relației de cuplu, ne simțim confortabil cu partenerul, dar pasiunea și erotismul relației se estompează, chiar dispare complet deseori.
 
Nevoia de sex și pasiune a partenerilor de cuplu, nu dispare odată cu trecerea timpului, ci se separa de relație, refugiindu-se în pornografie, relații pe internet, aventuri, dependențe sexuale de toate tipurile și alte probleme.
 
Acest ghid, care conform spuselor lui Harville Hendrix, este „cel mai folositor ghid din câte cunosc pentru cuplurile care doresc să își îmbunătățească viața sexuală „, ne conduce înspre etapa de trezire a relației.
 
Zeci de exerciții ușor de pus în aplicare ne conduc înspre un canal adecvat de comunicare pentru împlinirea nevoilor noastre erotice, obținând conectarea erotică la care am visam.
 
Cu ajutorul metodei de comunicare numită dialogul Imago, autoarea ne învață pas cu pas, cum să vorbim cu deschidere și naturalețe despre nevoile și dorințele  sexuale ascunse. Prezentarea limpede, într-un limbaj accesibil, ne ghidează să depășim  blocaje emoționale,  date de rușine, frica de a fi judecat și respins, care contribuie la separarea sexualității și a nevoilor erotice de relația de cuplu.
 
CUPRINS:
 
NOTA EDITORILOR    
INTRODUCERE    
1. Pasiunea de lungă durată începe cu o comunicare timpurie                    
2. Cum să regăseşti viaţa sexuală pe care o doreşti. Paşii necesari        
3. Adăugarea riscului în relaţie    
4. Beneficiile empatiei sexuale: apropierea pasională        
5. Rezolvarea problemelor de comunicare sexuală    
6. Trecerea de la curiozitatea sexuală la acţiunea erotică        
7. Cum să fii generos(oasă) din punct de vedere senzual            
8. Foloseşte-ţi cunoştinţele de anatomie pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală        
9. O viaţă întreagă de pasiune                
MULŢUMIRI            
INDEX   
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0325 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.