Cronicile Invizibilului. 12 relatări din Lumea Cealaltă

Cronicile Invizibilului. 12 relatări din Lumea Cealaltă
Preț: 88,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 260

DESCRIERE

Cronicile Invizibilului (vol. 1). 12 relatări din Lumea Cealaltă - Marie Johanne Croteau-Meurois
 
Au fost scrise deja multe lucruri despre moarte și lumile din Viața de Apoi. Sunt ȋnsă puține cărți consacrate trăirilor sufletelor ce părăsesc lumea noastră ȋn condiții dificile, bruște, uneori dramatice… Un accident, o boală devastatoare, refuzul speranței de a crede ȋn existența unei alte realități, sau o crimă…
 
Ce se ȋntâmplă cu ele? Prin ce trec și ce putem face pentru a le ajuta? Cu Cronicile invizibilului, Marie Johanne Croteau-Meurois umple acest gol.

Cu ajutorul a douăsprezece relatări autentice, ne ȋmpărtășește surprinzătoarea ei experiență alături de suflete care au părăsit aceastǎ viață ȋn circumstanțe dureroase și chiar dramatice. Rezultă o carte-mărturie bulversantă, bogată ȋn informații, ȋn cunoștințe și de asemenea purtătoare de o mare compasiune… O sursă de inspirație, de alinare și de speranță pentru a ȋnțelege mai bine sensul vieții și al manifestărilor ei.
 
Această carte vă propune de asemenea câteva reflecții asupra felului lor de a aborda moartea: Dr. Jean-Jacques Charbonnier, autor și conferențiar, Dr. Eric Dudoit, autor și conferențiar, Marc Vallée, editor și autor, Dr. Marc Medvesek, Dr Guy Londechamp, Annabelle de Villedieu, medium și șaman, Johanne Razanamahay, autoare și șaman, Alain Williamson și Marie-Chantal Martineau, editori și autori, Sophie Andrieu, Președinta a,, Women in Action” și channel, Daniela Muggia, editoare și formatoare pentru însoțirea de sfârșit de viață, Annie Lautner, pictoriță și autoare, Martine Pascalet, asistentă editorială, Hélène Giroux, autoare și însoțitoare de sfârșit de viață, Chantal Dejean, terapeută și conferențiară, Laurence Guillaumie și Olivier Boirai, profesori și cercetători la Universitatea Laval din Québec.

DESPRE AUTOREA MARIE JOHANNE CROTEAU-MEUROIS

Născută în Quebec și după ce a studiat mai întâi Literele și Farmacia, Marie Johanne Croteau a lucrat în jur de doisprezece ani într-un Spital universitar. Hipersensibilă dintotdeauna, în mod natural s-a deschis către celelalte dimensiuni ale vieții. Realitățile subtile ale corpului omenesc, lumile sufletului, și, în general, sănătatea ființei, armonia sa, au ocupat astfel, un loc din ce în ce mai important în parcursul ei.
 
Astăzi, Marie Johanne Croteau, soția lui Daniel Meurois, se consacră în principal la împărtășirea bogățiilor pe care deschiderea inimii și sensibilitatea ei i-au permis să le descopere. Este de asemenea directoarea Producțiilor Intus Solaris și predă terapiile energetice a căror prezență a redescoperit-o în memoria ei profundă.

Este și autoarea cărților Darul Suflului, Portalul Elfilor și coautoarea împreună cu Daniel Meurois a cărților Marea Carte a terapiilor Eseniene și Egiptene și Meditații și practici de Înțelepciune.
 
CUPRINS:

Prefaţa Editorului... 7
Prefaţă... 9
Prolog... 13
Lumea de dincolo şi Lăcaşurile ei... 17
Capitolul I... 29
Capitolul II... 39
Capitolul III... 55
Capitolul IV... 79
Capitolul V... 87
Capitolul VI... 99
Capitolul VII... 107
Capitolul VIII... 113
Capitolul IX... 123
Capitolul X... 131
Capitolul XI... 139
Capitolul XII... 147
Capitolul XIII... 161
Capitolul XIV... 171
Importanţa de a putea vorbi despre propria moarte... 171
Cum vă imaginaţi propria moarte şi ceea ce urmează după?... 175
Apariţii la Editura Solisis... 234

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0390 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.