Cristofor, magul din Carpaţi - Aryana Havah

Cristofor, magul din Carpaţi - Aryana Havah
-5%
Preț: 38,00 lei
40,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-1986-04-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 192

DESCRIERE

Cristofor, magul din Carpaţi - Aryana Havah
 
... roman initiatic de o deosebita profunzime, „Cristofor - magul din Carpati” ne propune o calatorie intr-o altfel de lume in care viata capata o noua dimensiune, iar lumea, asa cum o stim este transformata de cunoastere. Personajul principal, un simbol al lumii noastre materialiste, cinice si blazate, este nevoit sa se redescopere, sa se impace cu sine insusi si cu Dumnezeu si astfel sa capete o noua sansa la viata, viata care acum se va desfasura pe un alt plan in urma schimbarilor aduse de saltul vibrational din preajma anului 2012.
 
Alaturi de Paul suntem condusi intr-o lume fascinanta a practicilor ezoterice de catre un personaj misterios care este Magul, Cunoasterea. „Personaj enigmatic, sosit parcă din negura veacurilor, el a intrat în viaţa mea şi mi-a adus o rază de speranţă, de lumină. El m-a făcut să înţeleg că dincolo de fiinţa umană muritoare, se ascunde ceva, mult mai amplu şi mai profund, un ceva care nu poate fi înţeles cu mintea şi nici cuprins cu sufletul. Poate că pentru mulţi dintre voi el nici nu există, s-ar putea să nu îl întâlniţi niciodată, poate nici nu vreţi să îl cunoaşteţi, însă el este aici, acum, a venit pentru noi.
 
El s-a născut om, însă a luptat să îşi depăşească propria umanitate, s-a născut muritor, însă a devenit etern. Acum este mai presus de moarte, deoarece a înţeles-o şi a găsit calea de a o supune. El este păstrătorul cheilor alchimiei, a transmutaţiilor, a pietrei filozofale. El are puterea de a transcende spaţiul şi timpul, de a urni munţii din loc, este aici şi pretutindeni, este măreţ, dar totuşi atât de modest.
 
Numele lui este Cristofor. Acesta este omul despre care aş vrea să vă vorbesc, însă nu ştiu de unde vine şi nici încotro se duce, nu ştiu unde s-a născut şi nici câţi ani are. Pare bătrân ca timpul şi totuşi atât de tânăr. Fiindcă viaţa lui este o enigmă şi pentru mine, am să vă spun povestea mea, aşa cum s-a întâmplat în realitate. Vouă, cititorilor, vă doresc să-l întâlniţi pe propriul vostru Cristofor, sau măcar să-l conştientizaţi pe Cristofor, cel din inimile voastre şi astfel să deveniţi mai buni, mai îngăduitori, să înţelegeţi că viaţa are multe faţete şi că noi am trăit multe dintre acestea. Fie ca voi să găsiţi şi să scoateţi la lumina piatra filozofală, care stă ascunsă în sufletele voastre."
………
Fă curăţenie gândindu-te că prin aceasta scoţi din casă tot răul, vrajba, ura, boala şi introduci pace, bună-înţelegere, armonie. Adu în casă plante verzi în ghiveci, căci ele reprezintă viaţa. Evită florile tăiate deoarece ele sunt sisteme vii aflate pe moarte. Adu suflul divin în orice acţiune în orice trăire în orice gând. Când faci duş imaginează-ţi că toate slăbiciunile, păcatele, tarele de caracter, bolile se scurg din corp şi în locul lor apar calităţi, trăsături benefice, linişte, sănătate şi că devii mai bun, mai înţelegător, mai plin de Duh Sfânt. Iubeşte oamenii din jurul tău şi fă-le bucurii, surprinde-i cu mici gesturi de apreciere, laudă-i şi încurajează-i, scoate în evidenţă lucrurile bune pe care le-au făcut şi minimalizează-le greşelile. Când te duci la birou fă-o cu drag, ca şi cum ai face-o pentru Dumnezeu. Cam asta trebuie făcut…
………
Gândeşte-te că mintea umană are puterea de a-şi crea un program virtual, care în timp se va suprapune peste realitate, modificând-o. De exemplu, să zicem că ţie îţi este frică de sărăcie. Dacă în fiecare zi te gândeşti la acest lucru, tu vei crea în zona mentală o formă gând cu această proprietate. Cu cât te gândeşti mai intens, cu atât ea va spori ca putere, până când va ajunge să te domine şi de aici până la manifestarea în plan fizic nu este decât un pas. La fel se întâmplă şi cu boala, cu ghinionul, cu accidentele.
………
…în aceasta constă înţelepciunea Creatorului. Legea atracţiei face ca voi să vă naşteţi în grupuri compacte de entităţi. Toate sufletele legate între ele se nasc şi trăiesc cam în aceeaşi perioadă, chiar dacă la mii de kilometri distanţă. Trebuie să vezi aceste grupuri ca pe nişte stoluri, ele vin şi pleacă cam în acelaşi timp. Zăbovesc doar cei ce au într-un fel sau altul legătură cu grupul ce urmează să sosească. Aceasta este explicaţia faptului că într-o eră muzica, pictura, literatura au luat amploare, iar în alta ştiinţele, medicina, tehnica. Este vorba de omogenitatea grupului.
 
Ce se întâmplă cu sufletele după ce mor? Ele trec din planul terestru în cel astral, în locul specific şi conform cu vibraţia fiecăruia. Aici intervine principiul densităţii luminice. Cu cât un suflet este mai luminos, cu atât el va accede către planuri vibraţionale mai înalte, cu cât sufletul este mai întunecat, cu atât va ajunge în planuri mai grosiere. Acest lucru depinde de gradul de dezvoltare şi evoluţie a fiecărui individ în parte. în momentul morţii are de fapt loc ruperea bruscă a legăturilor dintre elemente şi astfel sufletul este eliberat şi poate urca în lumea astrală. Sufletul străbate toate zonele acesteia şi rămâne agăţat de planulcare corespunde perfect vibraţiei lui. – Adică în iad sau rai, punctez eu. – Nu există nici iad, nici rai. Există doar apropiere sau depărtare de Divin. Este drept că sufletele descriu depărtarea de Dumnezeu ca fiind cea mai cruntă tortură. Dacă entităţile ar şti ce înseam nă să trăieşti în întuneric, chiar pentru o perioadă scurtă de timp, ar renunţa la activarea polarităţii lor negative…

Planul astral are locuitori mulţi şi feluriţi. Pe lângă sufletele destrupate aici se găsesc şi aşa numiţii elementari. Aceştia se află aici, deoarece au fost creaţi de gândurile oamenilor şi sunt încărcaţi cu un anumit element predominant. Sunt creaţii de vibraţie grosieră, unii posedă o voinţă proprie, însă ceea ce este mai important este faptul că la reîncarnarea entităţii generatoare ei se întorc împreună cu acesta în planul fizic, însoţindu-1 şi conferindu-i acestuia anumite trăsături specifice, preponderent negative. Pe lângă acestea în planul astral se regăsesc şi aşa numiţii viermi sau larve. Şi aceştia sunt tot o creaţie „magnifică" a omului. Aceştia sunt creaţi conştient sau inconştient de pulsiuni senzoriale intense. Ei nu sunt fiinţe reale, nu au voinţă proprie, ci există şi se hrănesc cu emanaţiile pasiunilor din planul animalic. Sunt de vibraţii diverse şi se hrănesc doar cu emanaţii specifice pasiunii care le-a generat. Din acest motiv, în cazul în care creatorul nu mai este în planul terestru, ele se îngrămădesc asupra unei alte victime, care posedă aceleaşi pasiuni. Un om încărcat de pofte, va atrage asupra sa o întreagă hoardă de asemenea fiinţe, care îl vor face şi mai subjugat pasiunilor sale. Tot aici, în planul astral se întâlnesc şi alt gen de entităţi. Sunt fiinţe elevate, au diverse vibraţii şi au fost create de însuşi Dumnezeu. Ele sunt entităţi coordonatoare ale planului terestru şi ale celor patru elemente. Astfel avem elementalii, care subliniez, sunt diferiţi de elementari, reprezintă cele patru elemente şi sunt cunoscuţi sub denumirea de salamandre, silfi, undine şi goblini. satiri, iele, etc. Aceste fiinţe menţin stabilitatea dintre planul astral şi cel fizic. Ei intervin deseori în echilibrul planetei voastre; fără ei viaţa ar fi un haos, căci ei repară şi compensează ceea ce distrugeţi voi…
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0254 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.