Cristalul eteric. Al treilea tunel

Cristalul eteric. Al treilea tunel
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 320

DESCRIERE

Cristalul eteric. Al treilea tunel - Radu Cinamar
 
...încheie atât un ciclu numerologic (ciclul lui 7), cât şi misterul ultimului tunel, rămas neexplorat de autor până în anul 2015. După prezentarea expediţiei, volumul face o foarte interesantă „turnură”, orientându-se către un proiect special, ce atrage o colaborare inedită cu orașul subteran Apellos, dar și cu partea americană.
 
Ni se pare de asemenea foarte interesant că, pentru prima dată după aproape 14 ani, Radu Cinamar ne oferă în acest volum date suplimentare despre enigmaticul Elinor, un alchimist desăvârşit. Cartea prezintă de asemenea o informaţie-cheie, îndelung dezbătută şi considerată până acum un mister neelucidat, care se referă la originea reală a Lunii.
 
Totul este explicat în amănunt şi în mod cronologic, la fel ca şi în cazul elementelor despre originea omului, prezentate în Geneza uitată. Este uluitor și totodată fascinant, dar cu atât mai mult aceasta ne deschide orizonturile cunoașterii și ale evoluţiei noastre individuale.
 
Fragmente din carte:
 
... că ultima "reduta", ultimul mister al complexului din Bucegi - cel de-al treilea tunel, avea să-mi fie dezvăluit, chiar dacă parţial, pentru că explorăm doar ramura spre Irak. Ştiam deja că aceasta era cea mai "accesibilă" ramură din „arhitectura" destul de complicată al celui de-al treilea tunel.
 
STRUCTURA ARBORESCENTĂ
Linia principală spre Tibet nu am voie să o comentez acum pentru că lucrurile sunt delicate la nivel diplomatic. China si-a rezervat dreptul să nu permită scurgerea de informaţii în ceea ce priveşte ramura principală a tunelului, chiar dacă nu are acces la el, iar noi nu dorim tensiuni suplimentare în acest sens. Cel puţin asta era situaţia acum câţiva ani, pentru că în ultimul timp primim un alt gen de semnale de la guvernul chinez. Deoarece subiectul este sensibil, prefer să-l dezvolt într-unui din volumele următoare, dacă voi avea „liber" pentru aceasta.
 
Pe de altă parte, una dintre ramurile secundare ale tunelului - cea care duce spre Curbura Buzăului - prezintă un mare interes strategic pentru România, care, de asemenea, nu poate fi dezvăluit deocamdată. A rămas bifurcaţia spre Irak, iar mai departe prelungirea spre Podişul Gobi şi Mongolia. Pentru ceea ce am acceptul să spun în acest volum, varianta spre Irak este singura ce poate fi considerată, într-o anumită măsură, fară consecinţe neplăcute. In linii mari, ştiam ce urma să văd acolo si mai ales ştiam ceea ce noi doream să găsim, dar cu toate acestea emoţia deplasării şi a experienţei efective era foarte vie.
 
... după cum am mai spus, pătrunderea în complexul secret din Munţii Bucegi înseamnă în mod automat un salt vibraţional al fiinţei şi tocmai de aceea niciodată nu pleci de acolo fiind plictisit, obosit sau iritat. Dimpotrivă, după ce intri în Marea Galerie, realitatea înconjurătoare pare că se transformă, chiar dacă mintea îţi spune că nimic nu este diferit.
 
Accesul în Sala Proiecţiilor înseamnă implicit un salt evident, atât în frecvenţa de vibraţie a minţii, cât şi a trupului; in interiorul acestui spaţiu, câmpul specific acţionează la nivel celular, iar influenţa subtilă asupra psihicului şi mentalului este deja un fapt cert. Odata cu intrarea în tuneluri, aceste influenţe iau forme caracteristice, căci fiecare culoar are într-un anumit fel propria lui „personalitate".
 
Ştiam că al treilea tunel era destul de „accesibil" din punct de vedere tehnic, dar el se distingea prin ramificaţiile sale. In decursul anilor, Cezar a făcut mai multe expediţii pe fiecare dintre acestea, iar eu cunoşteam din rapoarte rezultatele lor uluitoare. Linia principala spre Tibet este cea mai directa cale de acces spre lumi extraordinare. La capatul ei, intr-unul dintre masivurile tibetane, exista o veritabila "piesa de lansare", atat in campul subtil al constiintei, cat si in lumea fizica exterioara...
 
CUPRINS:
 
Ultimul secret: ramificația spre Irak... 7
Eden – o versiune derivată a „scaunului“ special... 37
Noi perspective în dezvoltarea proiectului... 57
Constante, simboluri si arhetipuri extraterestre pe Pământ... 83
O viziune superioară... 105
Primele experimente în „mașina timpului și spațiului“... 125
Conexiunea cu Apellos... 147
Elinor și Mentia – o discuție memorabilă... 175
Proiectul Geamăn... 221
Luna: origini și devenire... 257

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0479 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.