Crede si vei reusi

Crede si vei reusi
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066392341
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 240

DESCRIERE

Crede si vei reusi. Depășește îndoielile, lasă trecutul în urmă și deblochează-ți întregul potențial - Brian Tracy, Christina Stein
 
... starea ta naturală este să fii fericit, sănătos, bucuros şi plin de entuziasmul de a fi viu. Ar trebui să te trezeşti în fiecare dimineaţă nerăbdător să îţi începi ziua. Ar trebui să te simţi minunat în pielea ta şi în relaţiile pe care le ai cu oamenii din viaţa ta. Ca un adult complet funcţional, matur, ar trebui să faci aceste lucruri în fiecare zi, îndreptându-te cu urcuşuri şi coborâşuri către realizarea potenţialului tău deplin. Ar trebui să fii recunoscător pentru binecuvântările din viata ta.
 
Indiferent dacă negativitatea provine dintr-o relație trecută care s-a încheiat prost, dintr-o traumă din copilărie, dintr-un eșec în afaceri sau în carieră ori din senzația de insecuritate generală, autorii te învață să recunoști în ce măsură personalitatea și deciziile îți influențează negativitatea conștientă – și, deseori, inconștientă. Află din experiența lor cum să-ți recapeți controlul asupra gândurilor, sentimentelor și acțiunilor, cum să transformi negativul în pozitiv și să accepți schimbările neașteptate ale vieții fără să recazi în vechile modele negative.
 
Renunțarea la gândurile negative este unul dintre cei mai importanți pași către a trăi o viață reușită și împlinită, dar și unul dintre cei mai dificili. În cartea Crede și vei reuși, un ghid pragmatic și bazat pe cercetări, renumitul Brian Tracy și psihoterapeuta Christina Stein îți prezintă programul lor de Psihologia Succesului pentru a te ajuta să identifici și să depășești tiparele și ideile dăunătoare ce te împiedică să-ți atingi obiectivele sau să te simți fericit și mulțumit în viață.
Cartea Crede și vei reuși este o lectură esențială pentru oricine se simte blocat. Folosește psihologia reușitei pentru a alunga gândurile și comportamentele negative și pentru a-ți debloca întregul potențial pentru succes!
 
CUPRINS:
 
Introducere
Adoptă modul de gândire al învingătorului    
Capitolul 1
De ce oamenii rămân blocaţi        
Capitolul 2
Ce te ţine pe loc
Capitolul 3
Lasă trecutul să treacă    
Capitolul 4
Schimbă-ţi gândirea, schimbă-ţi viaţa    
Capitolul 5
Devino un maestru al schimbării    
Capitolul 6
Oamenii din viaţa ta        
Capitolul 7
Continuă!
Concluzii
Şapte adevăruri despre tine    
Despre autori           

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0492 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.