Crede în tine - Dr. Joseph Murphy

Crede în tine - Dr. Joseph Murphy
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-44-0559-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 200

DESCRIERE

Crede în tine - Dr. Joseph Murphy
 
... tu, asemenea tuturor oamenilor, ești arhitectul propriei vieți. Înzestrat cu puterea lui Dumnezeu, aflată înlăuntrul ființei tale, ai capacitatea de a-ți înălța castelul visurilor, de a-ți vedea idealurile împlinite – iată învățătura lui Joseph Murphy din această scriere înțeleaptă, care, de-a lungul vremii, a inspirat milioane de oameni.
 
Soluția constă în a schița planurile, în a le păstra mereu în gând, lăsându-le să îți captiveze imaginația, să te însu­flețească. Mintea subconștientă, odată impulsionată, va fi cea care te va sluji și va lucra tăcut în folosul tău. Astfel, tot ce ți-ai propus va deveni realitate și vei dobândi bunăstarea dorită, sănătatea sperată, succesul mult visat.
 
Punând la dispoziția cititorilor un ghid pentru a-și îmbunătăți viața, dr. Murphy nu oferă o învățătură spirituală abstractă, căci furnizează și exemple concrete ale unor oameni de știință, ale unor scriitori consacrați, ale multor antreprenori care, apelând la tehnicile lui, au atins piscuri semețe. Mai mult, metodele pe care autorul le dezvăluie au fost testate de el însuși – și, de fiecare dată, s-au dovedit a fi garanția succesului.
 
Un industriaș de succes mi-a povestit odată despre începuturile afacerii sale, care a pornit de la un mic magazin. Mi-a mărturisit că obișnuia pe atunci să viseze (și Iosif era un visător) că deținea o mare corporație, cu filiale  pe  întreg  cuprinsul  țării.  De  asemenea,  mi-a  spus  că,  în  mod  regulat  și  sistematic, vedea cu ochii minții clădirea uriașă a  companiei,  birourile,  fabricile  și  magazinele, fiind pe deplin conștient de faptul că, prin alchimia din creierul său, va fi capabil să țeasă pânza care să îi îmbrace visurile și să le transforme în realitate...
 
CUPRINS:
 
Capitolul 1
Transformă-ţi visurile în realitate... 7
Capitolul 2
Folosirea subconştientului în afaceri... 59
Capitolul 3
Cum să îţi imaginezi succesul... 105
Despre autor... 125

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0231 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.