Creativitatea spontană. Meditaţii pentru manifestarea calităţilor tale pozitive

Creativitatea spontană. Meditaţii pentru manifestarea calităţilor tale pozitive
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-289-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 160

DESCRIERE

Creativitatea spontană. Meditaţii pentru manifestarea calităţilor tale pozitive - Tenzin Wangyal Rinpoche
 
... pentru mulţi dintre noi, creativitatea este teritoriul unei persoane dotate cu un talent unic, pe care îl pune în slujba unei arte. Din aceasta perspectivă, creativitatea este un demers solitar lupta individului de a-şi exprima viziunea personală asupra lumii.
 
Dar dacă am privi creativitatea printr-o lentilă mai largă, ca fiind o forţă dinamică ce ne animă şi ne conectează cu fiecare fiinţă de pe planetă? Din această perspectivă, creativitatea nu mai este doar o scânteie care aprinde focul inspiraţiei, ci şi o modalitate de a trăi spontan din spaţiul sacru aflat în interiorul nostru, din sursa potenţialului nostru infinit şi a calităţilor precum dragostea, compasiunea şi bucuria. Exprimarea - pe orice voce şi în orice formă - care decurge din acest nucleu are puterea de a ne vindeca şi de a spori binele în lume, căci inima creativităţii constă în a-i servi pe ceilalţi şi lumea în ansamblu.
 
Tenzin Wangyal Rinpoche, cunoscut maestru de meditaţie, iniţiat în înţelepciunea atemporală a tradiţiei tibetane budiste, ne îndrumă în cartea de faţă spre dezvoltarea capacităţii de a ne trăi pe deplin viaţa şi de a ne clarifica ce ne împiedică să ne exprimăm talentele creative în vederea binelui general.
 
CUPRINS:
Introducere
Capitolul 1. Conectarea cu sursa... 11
Capitolul 2. Cum ajungi la adevărata cunoaştere de sine... 21
Capitolul 3. Călătoria de la deschidere la manifestare... 43
Capitolul 4. Expresia sacră a suferinţei şi a înţelepciunii... 105
Capitolul 5. Servirea şi conducerea luminate... 127
Mulţumiri... 149
Despre autor... 151
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0251 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.