Covid 19. Pandemia care nu trebuia sa existe si cum sa fie oprita urmatoarea

Covid 19. Pandemia care nu trebuia sa existe si cum sa fie oprita urmatoarea
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786060064138
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 320

DESCRIERE

Covid 19. Pandemia care nu trebuia sa existe si cum sa fie oprita urmatoarea - Debora MacKenzie
 
Debora MacKenzie, jurnalistă cu experiență în domeniul medical, ne dezvăluie șocanta poveste despre cum a putut apărea pandemia Covid-19, cu un accent puternic pe ceea ce trebuie să întreprindă omenirea pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple.
 
În ultimii 30 de ani de epidemii și pandemii variate, am învățat fiecare dintre lecțiile necesare pentru a opri atacul acestui coronavirus. Niciuna însă nu a fost luată în seamă. Consecințele s-au reflectat în prezenta pandemie, la o scală nemaiîntâlnită în timpurile noastre. În paginile acestei cărți pline de autoritate, semnale de alarmă și limpezimi de privire, aflăm istoria completă despre cum virusurile anterioare ar fi trebuit să ne pregătească, dar și despre eșecurile dure și continue care au pavat drumul acestei pandemii. În plus, autoarea prezintă în detaliu pașii care vor trebui urmați pentru a preveni apariția unui astfel de flagel în viitor.
 
...înainte de a deveni jurnalistă, DEBORA MACKENZIE a lucrat în cercetare biomedicală. înarmată cu puternice cunoştinţe ştiinţifice, în ultimii 30 de ani s-a documentat şi a scris articole despre bolile emergente pentru numeroase reviste ştiinţifice, precum New Scientist. In cazul tuturor subiectelor arzătoare, precum SARS, SIDA sau rabia, Debora MacKenzie s-a aflat în linia întâi, pentru a informa despre felul în care au apărut aceste epidemii, cum s-au răspândit ele şi, cel mai important, cum să fie stopate.
 
CUPRINS:
 
PREFAŢĂ            
O REMARCĂ PRIVIND VIRUSUL    
1.    Puteam stopa totul încă de la început?    
2.    Ce sunt aceste boli emergente şi de ce apar ele?    
3.    SARS, MERS - Nu puteţi spune că nu am fost avertizaţi    
4.    Nu învinuiţi liliecii    
5.    Pandemia nu trebuia să fie gripă?    
6.    Cum acţionăm în cazul bolilor infecţioase?    
7.    Totul se destramă                    
8.    Pandemia care nu trebuia să existe - şi cum să fie oprită următoarea                
Multumiri

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0256 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.