Coroane gemene

Coroane gemene
Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 528

DESCRIERE

Coroane gemene - Catherine Doyle, Katherine Webber
 
DOUĂ SURORI. O COROANĂ

Wren Greenrock a știut întotdeauna că într-o zi îi va fura locul surorii sale și va urca pe tron. Antrenată încă de mică să se întoarcă la palat și să răzbune uciderea părinților săi, ea va face orice pentru a deveni regină și a proteja comunitatea de vrăjitoare care a crescut-o. Sau ar face-o, dacă un anumit gardian nu ar fi atât de atrăgător și dacă magia ei nesăbuită ar înceta să mai cauzeze probleme.

Prințesa Rose Valhart știe că, odată cu puterea, vine și responsabilitatea – și nu va lăsa o chestiune măruntă, cum ar fi de pildă să se trezească în deșert, răpită de un bărbat extrem de impertinent (și foarte chipeș), să stea în calea datoriei. Însă viața în afara palatului este mai sălbatică și mai frumoasă decât și-a imaginat vreodată, iar vrăjitoarele de care s-a temut atâta vreme ar putea deveni familia pe care nu a avut-o niciodată.

Dar, pe măsură ce ziua încoronării se apropie și fiecare soră se străduiește să-și revendice dreptul din naștere, un vechi dușman e tot mai hotărât ca niciuna dintre ele să nu reușească. Cine va ajunge în cele din urmă la putere și va purta coroana?

Catherine Doyle și Katherine Webber sunt amândouă scriitoare de bestsellere și autoare premiate de cărți Young Adult și pentru copii.
 
Catherine a crescut lângă Oceanul Atlantic, unde dragostea ei pentru lectură a început cu minunatele mituri și legende irlandeze. Este autoarea trilogiei YA Blood for Blood și a câtorva cărți magice pentru elevi de gimnaziu, incluzând premiata trilogie Storm Keeper. Trăiește în vestul Irlandei împreună cu soțul ei, Jack, și cu câinele lor, Cali.

Katherine este din sudul Californiei și și-a petrecut mare parte din copilărie în Palm Springs. E autoarea cărților Only Love Can Break Your Heart și The Revelry. Pentru mai tinerii cititori a scris în colaborare cu soțul ei, Kevin Tsang, seriile Sam Wu is Not Afraid, Space Blasters și Dragon Realm. În prezent stă în Londra, împreună cu soțul și cele două fetițe.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Beletristica/Literatura Initiatica

Created in 0.0470 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.