Conversatii cu Dumnezeu - vol. 4

Conversatii cu Dumnezeu - vol. 4
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-230-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 256

DESCRIERE

Conversatii cu Dumnezeu - vol. 4 - un dialog nou si neasteptat - trezirea speciei - Neale Donald Walsch
 
Prin urmare, te invit sa lasi deoparte scepticismul firesc în ceea ce priveste sursa informatiilor gasite aici si, în schimb, sa te gândesti daca ceea ce a fost oferit prin acest proces are sau nu valoare în viata ta individuala si, mai larg, în întelegerea Vietii Însesi.
 
Acest text contine multe informatii despre viata si moarte - si despre timpul dintre ele. Contine, probabil, mai multe informatii metafizice la un loc decât cele la care ai fost expus în ultimul timp.
 
La un moment dat, despre dialogul ce urmeaza este posibil sa spui „Speculatie sau realitate, acest lucru este cu totul fascinant" si apoi sa te întrebi, totusi, „Dar la ce îmi foloseste sa stiu toate aceste lucruri? Ce legatura are cu viata mea si cu îmbunatatirea ei si, cu atât mai mult, cu îmbu¬natatirea vietilor tuturor oamenilor de pe Pamânt?".
 
Vei vedea ca am pus întrebari succesive din dorinta de a face acest dialog semnificativ si relevant. Ceea ce stiu este ca astazi, cu tot ceea ce se întâmpla în lume, oamenii doresc si cauta un mesaj de speranta, credinta, vindecare si schimbare.
 
Am descoperit ca aceasta ultima conversatie cu Dumnezeu mi-a oferit asta si de aceea am dorit sa o împartasesc în mod public. Dialogul de aici contine câteva evaluari dure ale situ¬atiei în care ne aflam astazi, însa ele nu reprezinta judecati, ci faruri care ilumineaza ce suntem acum invitati sa observam si ne dau puterea de a actiona.
 
Stiu ca suna banal, dar un Viitor Mai Bun pentru noi ca indivizi si pentru civilizatia noastra este posibil. Foarte, foarte posibil, daca îl vom alege. Asa cum subliniaza dialogul de aici, suntem la O Alegere distanta. Sper ca vei hotarî sa iei aceasta decizie dupa ce vei citi cele ce urmeaza.
 
 
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0430 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.