Controleaza-ti timpul ca sa-ti controlezi viata

Controleaza-ti timpul ca sa-ti controlezi viata
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-33-2849-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 176

DESCRIERE

Controleaza-ti timpul ca sa-ti controlezi viata - sistemul revolutionar care îti permite sa obtii mai multe rezultate, mai repede - Brian Tracy
 
Ai multe de facut si prea putin timp. Pâna si cea mai bogata si mai de succes persoana din lume are la dispozitie aceleasi 24 de ore pe care ie ai si tu. însa diferenta dintre oamenii de succes si cei care nu au parte de reusite este aceea ca primii, chiar daca uneori au un potential mai scazut si mai putine oportunitati, îsi folosesc timpul mai bine si mai eficient.
 
Brian Tracy, autorul celui mai bine vândut program de dezvoltare personala din lume, Psihologia succesului, îti prezinta o abordare ingenioasa privind managementul timpului care te va ajuta sa îti atingi scopurile mai repede, dar si sa îti faci mai mult timp pentru cei dragi. Trebuie doar sa descoperi care sunt cele zece categorii de timp pe baza carora functionezi si cum sa actionezi în cadrul fiecareia pentru a-ti exploata potentialul la maximum. Viata ta se va schimba pentru totdeauna!
 
„O carte care îti explica cele zece categorii de timp ale vietii tale de zi cu zi si cum îti poti creste rapid nivelul de productivitate si de echilibru în fiecare segment al acesteia." Allan Pease
 
CUPRINS:
 
Introducere... 7
Capitolul 1: Timpul pentru planificarea strategica si stabilirea obiectivelor... 15
Capitolul 2: Timpul productiv - efectuarea cât mai multor sarcini... 35
Capitolul 3: Timpul pentru cresterea veniturilor... 55
Capitolul 4: Timpul liber... 69
Capitolul 5: Timpul de lucru... 77
Capitolul 6: Timpul creativ... 93
Capitolul 7: Timpul pentru rezolvarea problemelor si pentru luarea deciziilor... 115
Capitolul 8: Timpul petrecut cu familia si cu ceilalti... 129
Capitolul 9: Timpul pentru odihna si relaxare... 147
Capitolul 10: Timpul pentru liniste... 165
Rezumat... 175

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0406 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.