Construirea si montarea scarilor

Construirea si montarea scarilor
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 110

DESCRIERE

Construirea si montarea scarilor
Sa te apuci, de unul singur, de construirea unei scari elegante in propria locuinta pare ceva foarte riscant, nu? Lecturati, chiar si in fuga, paginile acestei carti si va veti convinge ca aveti la dispozitie suficiente date si idei pentru a incepe imediat treaba!
CUPRINS:
Perspectiva istorica Scarile de-a lungul istoriei Informatii profesionale... 10 Primul pas e planificarea Scara potrivita Termeni din domeniul scarilor Dimensiuni standardizate Chestiuni de siguranta De calculat in prealabil De gandit in prealabil Informatii despre materiale... 27 Lemnul potrivit Masuri importante pentru scarile de lemn Realizarea scarilor masive Informatii despre instrumente... 32 Cele mai importante unelte Cursuri de baza... 36 Scara, unde? Clasificarea scarilor Invingerea inaltimii Spatiu suficient? Procedee de desfasurare Scari semispiralate Proportii De la idee la realitate Cea mai simpla metoda: scara in sa Consolidarea treptelor Scara spiralata Scara proiectata elicoidala Scara spiralata si elicoidala Constructia vangurilor Realizarea imbinarilor la scarile de lemn Unitatea de forma si constructie Scarile retractabile Scarile compacte Masuri pentru scarile elicoidale Balustrade sigure Unitatea de forma si material Proceduri de lucru... 81 Constructia unei scari de lemn in sa Constructia unei scari de lemn stemuite Montarea unei scari elicoidale simple Montarea unei scari elicoidale de exterior Constructia unei scari elicoidale spre mansarda Montarea unei scari compacte Acoperirea treptelor cu mocheta Placarea treptelor de intrare Reconditionarea unei scari vechi de lemn Placarea si consolidarea scarilor de gradina

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0273 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.